Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To iste ako prvy diel len to nevyzeralo tak dobre a tak to clovek proste nezozerie. Herci horsi, dialogy horsie, hudba fakt otrasna. Jedine co prekonalo uz tak dost trapnu jednotku bol zaver. Nastastie sme sa nedockali srdcervuceho zaveru ale nahradil ho viac realny a tym padom pre tento druh filmu atypicky koniec. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od tolik opěvované jedničky si dvojka na nic nehraje a je nepokrytě teen filmem pro nadržené teenagery. Robin Dunne, jediné herecké positivum tohoto filmu, dělá co může, ale nedokáže film vytáhnout z bahna podprůměrnosti. Nelogický a v zásadě stupidní závěr pouze podtrhuje rozpačitý dojem z filmu. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Pokleslá kvalita oproti celkem vkusně udělanému filmu pro mladé v podobě jedničky ... vůbec nevadí, že jde jen o TV film - to není omluva ... pokud už se měla kolem Velmi nebezpečných známostí dělat nějaká série, pak to mělo být poctivě ... nebo je tu ještě jedna možnost: nemělo to vzniknout vůbec!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama