Reklama

Reklama

Zapomenout na Palermo

(neoficiální název)
  • Francie Dimenticare Palermo (více)

Obsahy(1)

Jeden z kandidátů na starostu New Yorku Bonavia (James Belushi) se chystá založit svou kampaň na požadavku legalizace drog. S jeho návrhem jsou velmi nespokojeni zástupci mafiánských skupin, které obchodují s drogami, protože by mohli přijít o značné množství peněz. Proto, když Bonavia, krátce před volbami odjíždí na líbánky do rodného Palerma, mafie vynaloží veškeré úsilí, aby se mu jeho plán nezdařil. (Snorlax)

(více)

Recenze (3)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, pomalý, ale vůbec ne špatný film, který zpracovává téma mafie, korupce, vydírání a toho, co všechno je člověk ochotný obětovat tomu, aby se nezaprodal. Pokud někdo čeká najaté mafiánské vrahy a vybuchující auta, bude zklamaný. Tohle není Chobotnice. Celý film je zpracovaný jako pomalý psychologický thriller, který si celou svou stopáž vystačí jen s náznaky a postupně zvyšovaným napětím. Dokonce i počet mrtvých je proti běžným mafiánským filmům překvapivě nízký. Je jen škoda, že film jde sehnat jen v italštině, i když je jasně vidět, že většina herců mluví anglicky a byli pouze dodatečně předabováni. Každopádně, pokud někomu nevadí pomalejší tempo a absence prvoplánových honiček s najatými mafiánskými zabijáky, bude myslím spokojený. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bizar, cista pomalost, ktora uspava, tempo plane, fakt len lacny povrchny vyplach o starostovani v New Yorku + problematika drog. Na 1 projekciu staci, potom nech uz film vyfuci do prazdna . 50 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama