Reklama

Reklama

25 Ways to Quit Smoking

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1989, 5 min

Režie:

Bill Plympton

Obsahy(1)

25 různých způsobů, jak skoncovat s kouřením, zobrazených těmi nejbizarnějšími způsoby. (ČSFD)

Recenze (28)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Několik skutečně originálních způsobů, jak přestat kouřit. Samozřejmě že u některých kromě vaší závislosti přestanete existovat i vy je drobný detail, který nikoho nerozhodé. A pokud ano, začněte chovat třeba nikotinového brouka nebo su sloupněte pusu :-) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

25 způsobů, jak přestat kouřit - 25 způsobů, jak se zabít, 25 způsobů, které vás zaručeně pobaví. Nelze to brát vážně a pokud někdo podobné metody na někohodo aplikuje, pak zcela jistě ne kuřák sám na sebe, ale pro všechny, kteří už se nehodlají nechávat dále zabíjet pasivním kouřením, je to velice podnětné video. :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pětadvacet nápaditých a věřím, že i vskutku účiných metod jak přestat s kouřením. Velmi dobré nápady a pěkné zpracování. Co více od krátkometrážního animovaného snímku chtít, že? ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

25 zcela originálních cest k odvyknutí si kouření. Můžete použít plamenomet jako zapalovač. Můžete nahradit cigaretu dynamitem. Každý si může vybrat svoji cestu. Film údajně tak pohnul s Plymptonovou matkou, 40 let přesvědčenou kuřačkou, že si už nesáhla na cigaretu. Takové důsledky u vás tento film mít asi nebude, ale zasmějete se každopádně dosytosti! ()

venus 

všechny recenze uživatele

Jediné, co by mi z 25ti rad pomohlo, je ta poslední. Jenže bohužel neumím strčit hlavu do plic a podívat se tam;) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +námět, zvuky, -délka jednotlivých skečů/// No nejspíše budu jeden zmála, ale konkrétně tento snímek mě nedostal. Možná je to tím, že nejsem kuřák, možná tím, že jsem toho od Plymptona viděl už dost. A nebo jsem jen čekal příliš. Je fakt že v těch skečích stačí jen naznačil, ale já bych více ocenil kdyby byl každý aspon o 5 vteřin delší. No je to poučné, ale moc jsem se nesmál./// Celkem 56%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Úsměvný animovaný kraťas, který nabízí několik zaručených způsobů, jak skončit s kouřením - or die trying. :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Některé způsoby mi vykouzlily menší úsměv na tváři, ale jinak to bylo dost divné a nelíbilo se mi to. Dobré způsoby ač totálně nereálné jsou tyto: 1 - "Hire someone to watch over you", 7 - "Seek divine intervention", 12 - "Close off the entrance", 14 - "Notice how smoking ages you", 21 - "Join an african tribe" (a tahle 21 byla jediná, kdy jsem se téměř i zasmála). ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Že by mě to nějak pobavilo když mi raděj jak skoncovat s něčím kvůli čemu jsem zase začal jen kvůli Constantinovi....to by se museli ale kua snažit víc...mmmmm cigááárko....pro příznivce dlouhých dvoubarevných tyček tu mám báseň (né moji): ,,Láska je jak cigareta bílá - dokouříš, zapálí se jiná.,, :) (Pro rejpaly a zaryté pasivní kuřáky co nemaj na vlastní krabičku a tak nám bezplatně odsávaj naše draze zaplacené tyčinky po kterých se špatně dýchá - nepropaguji cigára - propaguji vše co byť jen zavání něčím škodlivým - však tělo má jít do hrobu zhuntovaný no ne?) P.S.- Přestal jsem už dvanáckrát a ta cigaretová bestie si mě vždycky našla :-// to by mohl bejt dobrej horor...velký kouřící cigáro, valící se Hollywoodem a dehtující vše čeho se jen dotkne, či na co vyfoukne :D ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Toto je velice originální film, cest, jak skoncovat s kouřením, je hodně. Vše je bráno s humorem a nadhledem a vy jen žasnete, kolik sebedestrukcí ještě může někdo vymyslet. ()

Reklama

Reklama