Reklama

Reklama

Eat

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2001, 9 min

Režie:

Bill Plympton

Recenze (9)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

No prosím, pane Plympton. Když se chce, tak to jde. Není to sice pro každého, avšak pobaví to dost. Navíc ke všemu hraje příjemná hudba jako z italské restaurace. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Plymtomtonova absutdita v reštauračnom hábite. Snová, humorná, nechutná. Klasická ručná animácia, skvelá hudba. Len pre silné žalúdky. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Všetky Plymptonove animáky sú uletené, brutálne až absurdné, no tentokrát grckajúci hostia v reštaurácii bodovali - je užasné, že Plympton nájde absurditu úplne všade..Má to šmrnc, je to neslušné a psychadelické, ako sme u Plymptona zvyknutí... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

fakt dost nechutná podívaná... posledních pár minut naprosto zkazilo předchozí dojem a byla to asi na dlouhou dobu poslední Plymptonova věc, na kterou jsem se koukal! ...30%... k vidění zde: Eat ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příjemná řekl bych francouzská hudba, na Plymptona hodně vyvedená animace, v rámci absudrit až příliš silný děj, část kdy spolu válčí 2 malí kluci -určitě se nedívejte u jídla, dopadli by ste stejně jako aktéři snímku/// Tak mě napadá jedná zákeřnost, tohle pustit jako doprovodný snímek někde v restauraci a na 50% vám zaručím že druhá polovina lidí odejde bez placení, protože ta první se pozvrací :-))/// Celkem 82%/// ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Slušná animácia, skvelá hudba... Všetko ostatné je v tomto "reštauračnom" horrore drsné a neslušné. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Podvečer a postupně přichází do restaurace několik lidí. Starší muž, muž se žvanivou ženou, manželé se dvěma chlapci. Starší muž spořádá co se dá a nakonec vcucne i stůl a sám zmizí, žena neinteligentně žvaní a v očích muže nabývá tvaru zvířat i vyssavače, muž se pohádá s vrchním, johé jídlo je mu vytaženo ze žaludku a několikrát je vyblije, děti po sobě střílejí jídlem. Nakonec všichni vyčerpaně odcházejí do večera...Působivý a dějem nabitý krátký film.(70%) ()

Reklama

Reklama