Reklama

Reklama

Exciting Life of a Tree

Krátkometrážní / Animovaný
USA, 1999, 6 min

Obsahy(1)

Z pohledu stromu pozorováno, co se za celá desetiletí od dob, kdy byl malým keříkem až po stáří, před jeho zrakem a na jeho vlastním kmenu odehrávalo... (ČSFD)

Recenze (8)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Být stromem je asi fuška, jak tak koukám... furt se bránit proti šípům, kulkám, broukům, pilám, bobrům (na druhou stranu zase mohl sledovat "bobry" doby středověku, i když mu v tom zacláněl ten druhý strom.. a chudák když konečně mohl vidět něco přímo - druhý strom pokáceli haha - tak si mu před ksicht sedne pták). Perfektní byli ti bílí zajíci, ti mě upřímně rozesmáli. Jeden z těch topkových kraťasů. Možno zhlédnout zde: http://vimeo.com/61239554 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Genračné epizódky so života ihličnatého stromu, ktorý odoláva existenčným nástrahám. Animované z pohľadu First Person, teda vlastne First Tree :) ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Bylo by docela nefér shrnout Exciting life if a tree jen jako soubor jednopolohového pinožení dvounožců a různého ohrožování od nejrůznějších (pod)druhů. A při tom ono to vlastně nic jiného ani není, jenže je to natolik fungující, že to vůbec nevadí, formát kraťoučkých scén výsledku sedí, bohužel ale škoda hrozivě předvídatelné, trošku klišodiní a lepenkové pointy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama