Reklama

Reklama

How to Kiss

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Romantický / Krátkometrážní
USA, 1989, 6 min

Recenze (12)

Matty 

všechny recenze uživatele

Další instruktážní Plymptonovo video, které není radno brát příliš vážně aneb kterak si nenechat ukousnot hlavu svou partnerkou. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Líbání v podání Billa Plymtona je opravdu velmi originální a netradičí... vlastně nechutné!!! ;) vzájemné nafukování hlav, ukusování rtů, žužlání, atd. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Encyklopédia bozkávania z originálneho pera Billa Plymptona...Môžete si vybrat z ponuky rôznych cmukáčskych techník: tradičných či netradičných, klasických či drastických...Plympton v tomto priemerne vydarenom snímku zas a znova flexibilne prekonáva všednosť a rigidnosť života absurdnými hyperbolami tak, že sviežosť a originálny humor je vždy jeho doménou. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Plympton je môj najobľúbenejší animátor a jeho úsmevno-úchylné dielka mám veľmi rád. How to Kiss síce nedosahuje kvality majstrovských kúskov typu "Guard Dog", ale stále to má nápad, vtip a zabavil som sa vskutku skvele. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět na mě Plympton působil tak, že místy jsem se bavila, místy jsem byla znechucena a nikdy nedokážu říct, který pocit převažoval. Některé druhy polibků byly skvělé jako The delicate playfull tennis match of the mouth aka The french kiss nebo The first kiss ale některé byly až moc přehnané jako The nibble kiss aka okusování partnerovy hlavy. Je však pravda, že samotný komentář byl mnohem zábavnější než animace. Jak píše uživatelka baruss, lépe by to fungovalo jako rozhlasová hra než krátkometrážní snímek. "Ohh, when two people are in love is there anything more beautiful? ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Pan Plympton se nás rozhodl zásobit "instruktážními" videi, How to Kiss, další, co jsem viděla, je ale horší a s méně nápady než 25 Ways to Stop Smoking. Ale zase na druhou stranu z toho člověk cítí tu příjemnou nadsázku a humor, ale i jakési morální ponaučení. Zajímavá to kombinace. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Chcel som si po zhliadnuti Lady in the Water napravit chut a tak som siahol po osvedcenom Plymptonovi, ktory ma zatial nikdy nesklamal...az doteraz. ()

yVANs 

všechny recenze uživatele

animace jako vzdy skvela, ale zrovna u tohoto kousku jsem si rikal jestli uz to neni az prilis rozvlacnene a tak trochu blbost. Miluju kazdej jeho kousek, ale pokud bych se na to mel podivat objektivne... ()

Reklama

Reklama