Reklama

Reklama

More Sex and Violence

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1998, 6 min

Recenze (7)

Matty 

všechny recenze uživatele

Bez debat slabší než Sex and Violence, Plympton opět dokazuje, že je neskutečným hovadem s hlavou plnou prasáren, opět je to místy moc vtipné, ale už tomu chybí ono nadšení a plné nasazení. Mnohé nápady vykrádají nápady předchozí, jiné nechtějí nic víc než šokovat. Na druhou stranu by byla velká škoda, kdyby některé výplody Plymptonovy choré mysli nikdy nespatřily světlo světa. Nejlépe, kdyby oba dva díly tvořily jeden kraťas (nehledě na skutečnost, že pro mnohé by taková dávka magořin byla dávkou smrtelnou). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 0/10 Efekty 6/10/// skutečně trošku drsnější, delší sekvence -opět bez hudby a bez zvuku, některé scény opravdu až absurdní/// Tentokrát může Plypmton vyvolat i nějaké emoce, občas zachází do extrému, ale kdo má tohohle režiséra přečteného, ten si přijde na své. Ovšem kromě kámošů bych to nikomu jinému raději nepouštěl./// Celkem 50%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Slabší než první část, ale i tak pořád dost vtipné a originální... hlavně poslední "rande z pohledu ústní dutiny". Ale co na tom některým přijde extrémního a nechutného vážně netuším. ()

J_Fiu

všechny recenze uživatele

"Druhý díl" je o hodně horší. Vtipná místa jsou k nenalezení, zato trapnost a morbidita je zde dávkována v sakra velkých dávkách. More Sex and Violence je jen dalším důkazem, že pokračování úspěčných počinů, končí velice často špatně. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než předchozí Sex and violence, ale ten poslední příběh The date z pohledu ženské ústní dutiny mě totálně dostal a "vůbec" jsem to nečekala, ale vtipný byl. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Něco je předvídatelné, u něčeho se zasmějete. A u některých mě napadalo, co kdo Plymptonovi provedl, když má takovýhle nápady ( např. oslava narozenin ). ()

Reklama

Reklama