Reklama

Reklama

Push Comes to Shove

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1991, 6 min

Režie:

Bill Plympton

Scénář:

Maureen McElheron

Recenze (11)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Surrealistická destrukce lidských obličejů by se mohla při neustálém opakování stát notně sterilním prožitkem a to je bohužel i příklad tohoto Plymptonova dílka, které na zbytečně dlouhé stopáži přináší jen minimum uchvacujících nápadů. Šedivá záležitost neoplývající ničím výjimečným dokáže uspokojivě pobavit či zaujmout maximálně jednou. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Push Comes to Shove dále rozvíjí nápad z Your Face (všelijaké deformace lidské tváře) a ze skeče Enemies v Plymptoons (dva chlápci si ubližují, aniž by při tom dali nějak najevo emoce, což je zde v závěru vtipně postaveno na hlavu). Je to velice brutální a vcelku samoúčelné, vtipné vlastně ani moc ne. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, který je i pěkně a nápaditě animován. Jenže šest minut stopáže je přespříliš a člověk při tom rychle otupí a tak již ani není schopen vnímat ty povedené deformace. A že jich je na autora Plymptonova formátu až překvapivě málo zamrzí dvojnásob. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Sadistický brutal + hra s fantáziou + odbúranie hraníc konvenčnosti =v celku úspešný new-yorský animátor Bill Plymptom so špecifickým zmyslom pre humor ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +poutavé, zvuky -bez hudby, krátké, nic originálního/// Kde jsem to už jen viděl. Dá se to zhlédnout, ale Plympton má i lepší kousky a navíc tady mám vyloženě pocit, že jsem to už někde viděl./// Celkem 54%/// ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci, s nejtupějším výrazem, jaký si dokážete představit, v zelených sakách si zcela nezúčastněně a nezaujatě demolují hlavy. Bill Plympton. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dodívat se mi na to nechtělo, ale zase kdybych to vypla, tak můj obličej připravím o 6minutový tupý výraz plný pohrdání. Tohle byl pro mě zaručeně zatím nejhorší Plymptonův snímek, který mi nepřišel ani trochu vtipný ani trochu povedený ani trochu nápaditý a hlavně ani trochu zajímavý. ()

Reklama

Reklama