Reklama

Reklama

Your Face

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1987, 3 min

Obsahy(1)

Videoklip tvořený kreslenými obrázky poskládanými do animace lidské hlavy, která se nejrůznějšími způsoby přetransformovává, má velice emotivní nádech s podkresem písně Maureena McElherona s výstižným názvem Your Face. (anyonecek)

Recenze (16)

Matty 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co všechno se dá udělat s lidskou tváří! Animace doslova přetéká z jednoho obrazu do dalšího, podbarvená posmutnělou hudbou a ironickou pointou vytváří příjemně bizarní zážitek. Nedokázal jsem od něj odtrhnout zrak, resp. tvář a mírně přiblblý výraz na ní. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Plymptonove animácie u mňa vrcholovo bodujú...!! V tomto prípade kvalitná zmeska nadhľadu, vtipu, absurdity a ešte aj excelentne výtvarne zvládnuté... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 3/10 Efekty 8/10/// +poutavé, technicky pěkné –hudební doprovod/// Nejen v tehdejší době dost zajímavý snímek, v druhé části docela i přituhuje a možná je to až moc rychlé. Hudba mě však moc neoslovila./// Celkem 63%/// ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Plymptonovská "klasika", nič nové pod slnkom, ale stále rovnako zábavné a nápadité...presne ako to od tohto animátora čakáme. ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Teskná až nostalgická hudba. Hlava nabírající všechny možné i nemožné velikosti a tvary. Pastelky Billa Plymptona v nejlepší formě. Kubismus, surrealismus, abstrakce, jedna hlava. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Transformace jsou velmi vtipné , postupně gradující. Hlas zpěváka patří Plymptonově tehdejší přítelkyni Maureen McElheronové. Později tvůrce řekl, že neměl dost peněz na najmutí mužského zpěváka. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Nejsem na tyhle smutné vidoeklipy, které ve mně vyvolávají více méně jenom smutek a děs a proto ani nemůžu tak dobře hodnotit. Každopádně svůj účel to splnilo a emoce to ve mně vyvolalo, proto dávám zlatý průměr. ()

Reklama

Reklama