Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlučné ulice jižního Bronxu se setkávají s elegantním světem Wall Streetu v akčním příběhu Impérium o honbě za rychlým ziskem a vysoké ceně za chtivost a nenasytnost. Napínavý a poutavý akční thriller s Johnem Leguizamo (Moulin Rouge, Carlitova cesta), Denise Richards (James Bond: Jeden svět nestačí), Isabellou Rossellini (Modrý samet, Zběsilost v srdci) a rapovými superstar Fat Joe a Treach. Impérium je rychlý, strhující film, který zaručuje zábavu a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Standic1 

všechny recenze uživatele

Nebýt Johna Leguizama, ktererého mám pro jeho hereckou různorodost rád a ve filmu Spawn na něj fakt nezapomenu, tak bych tehle snímek ani nedokoukal do konce. Občas se našlo něco co film nezařadilo do odpadu, ale bylo toho opravdu málo. Předvídatelný (bohužel) a hlavně hloupý konec mě opravdu nenadchl a bylo mi dost líto herců o kterých se tu neda vlastně ani bavit, protože ty jejich výkony byly velký opruz. Jediné co, tak přeju Leguizamovi, ať hraje pouze ve vedlejších rolích, které mu jdou nejlépe, jako tomu je po většinu jeho kariéry. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Když osud rozdá člověku špatné karty, hraje se špatně u jakéhokoliv stolu, pokud člověk nemá z pekla štěstí, neboli, ševče, drž se svého kopyta, i když kopyto kope, neboli s poctivostí leda pojdeš, ale ani s nepoctivostí se vždy nenajíš, neboli co tě nezabije hned, zabije tě později, neboli peníze jsou prach a v prach se obrátí, neboli nikdo není nenahraditelný, jen život se nahradit nedá, neboli kulky jsou rychlejší než slova, ale pomalejší než myšlenky, i když pro všechny lidi to neplatí. ()

Reklama

teseth 

všechny recenze uživatele

Tak trochu pokus o kombinaci všeho možného a z toho vytvořit něco opravdu skvělého a seriózního. Nevyšlo to! Zaprvé ten největší krok vedle bylo herecké obsazení, které se hodí tak maximálně do vedlejších rolí, ale rozhodně ne na hlavní hrdiny. Za druhé scénář byl až moc jednoduchý na takovou zápletku, takže divák od začátku tuší k čemu se schyluje a do třetice chemie mezi hlavními hrdiny je tak vyčpělá, že jim nevěříte ani dobrý den. Akce nudná, kecy klišoidní a pointa nikde. Ale na jedno podívání to jde takže jakýs takýs průměr. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Co dostanete, když si po páté vyluhujete tentýž sáček čaje? Stejné je to s tímhle naprosto neoriginálním, předvídatelným příběhem dealera z Bronxu, který vyrostl na skořápkách a ukousne si víc od ligy, na kterou nemá. Pohled na Isabellu Rosselini - mafiánku, která vypadá jak toaletářka v opeře - zabolí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Mě se to fakt líbilo, nechápu tak nízké hodnocení (52%). Dobře popsanej jeden z mnoha příběhů z Bronxu, které se stávají každý den. John Leguizamo (v českém znění - Filip Švarc - zde mi vyjímečně jeho hlas nevadil) byl bombovej, námět a záplatka povedená, akorát závěr trochu rychlý - pic do hlavy a závěrečný titulky. Nicméně když to shrnu, 75% je na světě. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 236krát, což je 2,62krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama