Reklama

Reklama

Dva páry se vydají na odpočinkový víkend do starého tábora Blackwood. Zatímco čekají na svého průvodce, varuje je místní stařík, aby se od tábora drželi dál, protože tam vraždí zabiják s maskou klauna. Čtveřice mladých lidí se ho samozřejmě rozhodne ignorovat a tak slasher v hávu let osmdesátých může začít. (hladass)

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostá kopírka slasherů osmdesátých let, zejména série Pátku 13... Jediný rozdíl snad je, že vrah nenosí na ksichtu hokejovou masku, ale masku klauna... Pokud na takových filmech ujíždíte a nevadí vám zcela viditelný nedostatek peněz, amatrští herci a celkově amatérské zpracování filmu (což je nahrazeno zjevným nadšením všech zůčastněných), můžu s klidným svědomím tenhle kousek na jedno shlédnutí doporučit... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nepochopil jak to může někdo nazvat "Kultovní". Je to jen další kopie Pátku 13, a jiných podobných slasherů a trashů. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Hmm je to taky slaby priemer na sposob Piatok 13, ale k tomuto filmu to ma vo vsetkom este daleko aby sa mohol Camp Blood prirovnat k Piatku 13. Je to take amaterske a ten sasek mi pripadal skor smiesny a ostatne herecke vykony akoze hercov boli ubohe a hlavne ta zenska, ktora skriekala ako podstrelena. Jej skrek mi poriadne liezol na nervy. ()

Reklama

Reklama