Reklama

Reklama

Tricia je podezřelá ze všech vražd, ke kterým došlo v prvním dílu a je stále zavřená v psychiatrické léčebně, vedené ziskuchtivý ředitelem. Ten ji navrhne, aby mu pomohla natočit hororový film, na motivy událostí, které zažila spolu se svými přáteli. Tricia souhlasí a vydává se s filmovým štábem zpět ke Camp Blood, kde už na ně čeká vrah s maskou klauna a mačetou v ruce... (hladass)

(více)

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Camp Blood 2 je víceméně stejný kus jako díl první, jen je snad ještě levnější a šíleněji zahraný, ale zase o dost krvavější... Takže za mě zase průměr a pokud jste neměli problém s prvním dílem, v naprostém klidu se podíváte i na dvojku, ostatní ruce pryč... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkme obstojný díl. První díl jsem viděl někdy před 3 lety, ale moc se mi nelíbil. Do dalšího dílu jsem se moc nehrnul ale nakonec si myslím že stál zato. Je to průměrná vykrádačka všech možných i nemožných filmů, jen mi vadilo že to má poměrně dlouhej rozjezd kterej i dost nudí. Nicméně hrdinka z prvního dílu je v léčebně a vrací se do lesů(celý Vetřelci, co?:-)) a tam je zase vrah. V prvním díle jsem vraha teda nepoznal v tomhle jo. Nejlepší by bylo zkouknout všechny tři díly najednou. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tento druhy diel sa podoba vo vsetkom na jednotku, takze film sa ani moc neposunul dopredu. A znova tu skrieka ta ista krava, ktora by si tak akurat zasluzila gulku do hlavy. ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ jedna z najlepších Camp Blood častí. Ľutujem že som si pustil všetky. No ale dvojka je aj čo sa týka hrania hercov lepšia a aj gore je tam celkom fajn len ako vždy to je až príliš zle natočené. Obyčajná a lacná vykrádačka 80. slasherov. ()

Reklama

Reklama