Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Winona Ryder je v tomto romantickém příběhu křehkou dívenkou, která žije se svým pěstounem v malém americkém městečku. Ona čte každý den bibli a touží po přátelství, on nesnáší náboženství a má rád samotu. Přesto si navzájem rozumí. Zásadní změna však nastane, když se vrátí dívčina matka, se kterou se mnoho let neviděla a ona se vypraví za ní do města. Zde najde první přátelství a lásku, ale také zklamání a bolest. Začíná si pomalu uvědomovat, že svůj pravý domov musí hledat jinde... (Filmexport)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky zensky film. Som vedel uz pri registracii ze natrafim na filmy nadcasove, ale i na filmy kde zatuchlinu citit na desiatky kilometrov daleko. Potom som vedel ze natrafim na filmy ktore brutalne ohlodal zub casu a dnes uz posobia netradicne a vycpelo. Tuna ide o typicky nudny zensky film, kult to nie je a uz nikdy nebude . 40 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerna romanticka drama v ktorej sa v malomeste dava dokopy mladucka Winona Ryder a Rob Lowe, ktory tu hra dementa. Proste taky klasicky naivny Hallmarkovsky pribeh pre zeny. 4/10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama