Reklama

Reklama

Naučím tě zabíjet

  • Kanada Apprentice to Murder (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charismatický fanatický kněz John Reese (Donald Sutherland) se ve dvacátých letech dvacátého století v Pensylvánii prohlásil za boží zbraň a rozhodl se odstranit Satana a všechny jeho lidské stoupence z celé tehdejší civilizované společnosti. Pomocí mladého chlapce Billy Kellyho (Chad Lowe), jehož používá jako médium, odhaluje všechny ďáblovy přisluhovače a ve jménu Ježíše Krista léčí nemocné a vymýtá posedlé. Jeho očistné snahy se brzy mění na psychopatické vraždění vedené chorou myslí podle hesla "Kdo nejde se mnou, jde proti mně". Příběh na motivy skutečné události natočil podle stejnojmenného románu Wesley Moorea režisér Ralph L. Thomas. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasické americké drama osmdesátých let. Napětí prakticky žádné. Celkově jsem se u filmu nudil, ale nechalo se na to koukat. Stejnak se na to po po nějaké době zapomene. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode mysteriozna psycho-dráma s hororovými prvkami. Herecké výkony síce nijak nevyčnievajú, ale celkový príbeh a dej zaujme, odhliadnuc od toho, že sa jedná o skutočný príbeh z roku 1927. Vo filme je síce menej akcie, ale to ani nieje jeho účelom. Určite podhodnotený film. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Zvláštny, strojený film natočený na motívy skutočnej udalosti. Herecký výkon Donalda Sutherlanda je skklamaním. Film sa natáčal v Nórsku. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama