Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Hank Holten (Kevin Dillon) vyšetřuje zcela běžný případ zmizení osoby. Ale brzy odhalí temné a děsivé souvislosti, které ho přivedou na stopu velmi podivné rodiny z Los Angeles... To už ale leží v nemocnici s prokousnutým hrdlem. Jeho hostitelé byli totiž upíři a za pár hodin bude Hank jedním z nich! (oficiální text distributora)

Recenze (12)

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být zase co? Proč ty upírský horory nemají aspoň stejný pravidla. Všude je to jiný. Tady se třeba upírem stanete jen ,když vás kousne ten nejhlavěnější a nikdo je nevidí jen ten vyvolený. Policajt co ho kousne upír ,ale nikdo mu to nevěří až se dostane do blázince. Jeho stará se stane taky upírem ,ale kdo by mu to věřil. Hodně laciné a nudné. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Normálně odpadová záležitost...ono scénář psal asi nějaký vylitý patnácterák, který si přečetl jednu knížku o upírech a strašně ho to vzalo, jinými slovy scénář stojí dost za hovno a ty hlášky (dialogy jsou opravdu k popukání), které tam padaj vás nemálokrát shodí smíchy ze židle...navíc režie je taky bravurně komická...gore efekty jsou tak umělé, že i ta umělá krev fakt vypadá uměle...o hereckých výkonec se raději ani zmiňovat nebudu....tak teď proč ty 2 hvězdičky? No, nenudil jsem se...naopak to na mě působilo jako nějaká parodie (i když to tak být nemělo) a ty masky :)), myslím, že tohle mluví za všechno. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Béčko ako remeň, ktoré by celkom fungovalo v rámci piatko-večerného resetovania hlavy. Škoda, že v momente, keď na scénu pricupitá hlavný záporak, sotva udržíte smiech, prípadne moč. Maska upírskeho bossa je tak zbesilo idiotská, že keby si dotyčný herec miesto nej nasadil na hlavu kvetináč s kaktusom, pôsobil by desivejšie. /Ak ste náhodou videli veľdielo Rawhead Rex, viete, čo mám asi na mysli/. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

No hned uvodom musim povedat ,ze sa mi ten hlavny hrdina zdal byt nevyrazny a podla mna sa do tej role nehodil.Pribeh bol celkom obstojny.....ale zaujimalo by ma preco maju upiry opuchnute okolo oci:(((( (asi tvorcovia videli vela dielov buffy)a vyzeraju ako neandertalci:(( ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama