Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři astronauti se po několikaleté misi ve vesmíru vrací zpět na Zemi. Lidstvo už ale neexistuje tak, jak si ho pamatují. V době jejich nepřítomnosti byla Země napadena hmyzovitými mimozemšťany a civilizace se vrátila do středověku. Cílem vetřelců je vytěžit na Zemi veškeré dřevo, což za ně dělají lidští otroci. Když jsou dva z astronautů zabiti a jeden zajat, rozhodne se ten poslední, dr. Ivan Hood (Bruce Campbell) něco podniknout. Vydává se na dalekou cestu najít spojence kteří by mu pomohli zastavit mimozemskou invazi jednou pro vždy. (zipacna)

(více)

Recenze (12)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto ukázkový případ filmu, který není tak špatný, až je dobrý, ale je prostě a jednoduše jenom špatný... Nebudu se nijak rozepisovat o ději, hercích nebo výpravě, vše je prvoplánovaně otřesně, ale za Bruce Campbella a jeho několik povedených hlášek a závěrečnou wtf bitvu mezi lidmi a mimozemskými brouky bod dám... I když z mého pohledu i tak nezasloužený... ()

Santek odpad!

všechny recenze uživatele

I když mám Bruce a René docela rád, tohle fakt ne. Komedie to moc nebyla a nadsázka už vůbec ne. Na to aby to byla nadsázka to bylo málo vtipné a málo trapné. Nejlepší je ta scéna jak Bruce vytahuje nožem kulku z těla. Zapíchnout, pořádně zatočit, párkrát popíchnout a kulka je venku :-))) Jinak je to podle mého názoru Je to fakt příšerný film. Tohle jsem nerozdýchal.... ()

Reklama

Lorge 

všechny recenze uživatele

Ok ok, dementní příběh (mimozemšťani ovládnou planetu kvůli dřevu, které je, hned po lidských prstech a hlavách, jejich delikatesou), dementní prostředí (všechno se to odehrává v nějakém lese, který bych mohl klidně mít i za barákem), dementní scény ( týpek se vrhne na borku, tři vteřiny se na ní oblečený pohybuje, pak mu druhý skočí na krk, načež je násilníkem odhozen a pronese směrem k hlavnímu hrdinovi: "Právě jí znásilnil, nemohl jsem tomu zabránit, promiň."), dokonce i jedna z hrdinek, vypadá, že jí to myslí o hodně pomaleji, než ostatním. Ploché postavy ani nezmiňuju ("Já jsem rybář Bob, klidně si ty ryby vem, rád je lovím, ale nechutnají mi."), ale... Má to hlášky ("Tak jiný plán... Sedneme si k největšímu ohni." "A když zase všichni utečou?" "Tak aspoň budeme seďět u největšího ohně." "To se mi líbí.") a má to Božského Bruce, kterému pařtří devadesát procent hlášek ("Neví, co je to doktor, ještě pořád můžu být znám jako velký léčitel.") zatímco zbylí herci opakují většinu filmu to samé dokola ("Svoboda, svoboda, svoboda!" nebo "PRezident žije, prezident žije, prezident žije!" či pro změnu "PRezident je mrtvý.... bla bla bla") SPOILER ALERT!! A závěrečný útok na pilu plnou zotročených lidí, kde "kavalerii" vede prezident oblečený ve větrovce proti hmyzím mimozemšťanům, kteří jen postávají a čekají, až je trefí nějaký ten prolétající šíp... No, nemám slov... byly chvíle, kdy jsem opravdu brečel smíchy, ale bruce je skutečně Boží :-D ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

prvých 15-20 minút bolo pre mňa vďaka nepochopeniu snímky úplne frustrujúcich a takmer som to vypol. Horor ? skôr hovadina ktorá od začiatku nemala hlavu ani pätu.. V štýle Asylum a SYFY l. No po tých spomínaných minútach som si uvedomil jednu zásadnú vec... že ide o komédiu !!! A potom prišli nezabudnuteľné hlášky Brucea Campbella, hrozné CGI, paródia na Planétu Opíc, Bojovníčka Gabriela zo Xeni a ešte omnoho viac. Bolo to také hlúpe, sprosté, trápne, nereálne a ešte viac neuveriteľnejšie že ma to normálne bavilo. Vidieť na Campbellovi že si s tohoto robil úplnú srandu. Emzáci sú parodovaní aj v jeho neskoršom sebareflexnom filme My name is Bruce ako "akože" natáča jeho druhé, ešte horšie, pokračovanie. Záverečný boj proti mimozemšťanom ktorý s našej planéty kradnú drevo mi pripadal skoro ako vystrihnutý s poslednej časti Pána Prsteňov... Bolo to niečo epické 2,5* ()

Molir odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li film spatny, muze byt jeste (i diky te spatnosti) zabavny. To se tady bohuzel nedeje, je to nuda od zacatku do konce (mozna s vyjimkou zaverecne 'bitvy', ktera ma par (pocitam nechtene) ROTFL momentu). Doporucuji jako ukazku toho, jak by filmova SF (ani ta Bckova nebo Cckova) rozhodne vypadat nemela. (druha moznost je, ze je to vsechno mysleno jako nadsazka, a ze jsem tenhle zamer nejak neodhalil ;-) ) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama