Reklama

Reklama

Syd Barrett's First Trip

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Velká Británie, 1966, 11 min

Obsahy(1)

Tento jedenáctiminutový dokument je památkou na zesnulého Syda Barretta z hudební skupiny Pink Floyd. Je zaměřený především na osobnost Syda Barretta, ale jsou tam i záběry ukazující celou skupinu Pink Floyd. (lardko)

Recenze (7)

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Jen velice obtížně se dá tento "počin" ohodnotit. Nicneříkající 11minutové video má možná v sobě nějakou magii, nicméně ona aura Barretova prvního setkání s LSD člověku sledujícímu ty zmatené obrazy nenavodí žádný dojem. Spíš jen koukáte a koukáte a koukáte, až dokoukáte a... Nevíte. Nic. Možná ale, že to je to pravé nové setkání s neznámým, co Syd zažil, když byl takto natáčen. ()

mArcElkrIz 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce Syda Barretta naprosto nepostradatelná perla. Původní sound Pink Floyd a audio zpracování tripu, který byl tehdy nedílným prvkem k prožítí této hudby. Hudební složka nadčasová, vizualizace poplatná době a hudbě...pro nepřipraveného obdivovatele pozdějších pompézních kompozic s poselstvím asi bude tenhle trip těžko stravitelný. Já jsem nadšen. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, jak tady lidi vychvalujou hudbu, když původní film je němý. WTF? Samozřejmě, diskografie Pink Floyd nabízí mnoho písní, které k tomuto tripovém videu krásně sednou. Akorát tak nějak nechápu, čím je to tak vyjímečné, kdo neměl tripa, tak mu to stejně ten zážitek nepředá a vůbec, pokud jde o tripoidní sekvence, tak takový Terry G. v Strach a hnus v Las Vegas je daleko lepší. Anebo doporučuju pustit nějaký koncert Doors nebo Hendrixe. ()

Reklama

Reklama