Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou žen. Jedna je obětí. Druhá ji pronásleduje. Její život je pro ni velkým lákadlem, zajímavějším a přitažlivějším. Veškerým svým chováním se jí snaží přiblížit největší měrou. Identita obou je ztracen. Chce její život. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Intersonic to u nás vydal pod hlavičkou hororového žánru. Jde však spíše o psychologický thriller, který se točí okolo nedobrovolnému odebírání ledvin a kšeftování s tímto žhavým zbožím. Zatímco začátek filmu diváka docela dost navnadí díky úvodní scéně s umírající dívkou a atmosféra v tu chvíli hodně přitvrzuje, postupem času jaksi toto asijské kouzlo vyprchává a divák se místy i docela nudí. Tvůrci se totiž rozhodli do svého snímku přimíchat i docela velkou porci kriminální zápletky, která dle mého názoru tomuto filmu spíše uškodila. Protože tento fakt doslova přibrzdil rozjetou atmosféru, která se z vrcholu postupně řítila až na dno. Najdeme zde hodně dobrých, ale i špatných chvilek, které z nej ve finální fázi udělali obyčejný průměrný asijský snímek, který neuškodí vidět ovšem ani nic se nestane, když ho necháte bez povšimnutí. Škoda těch zbytečně dlouhých a nudných pasáží, které byly vlastně o ničem.5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový trošku zmatený (chyběly mi tam nějaké hlubší pouhnutky, vyloučím-li tedy variantu, že jedna z postav byla blázen) romantický thriller o milostném trojúhelníku, samotě, absenci přátel, kráse i hnusu lidství a jedné ledvině. Jelo to docela fajn, byť se občas postavy zachovají trochu podivně. Takový neurážející, milý průměr. 2,5* ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Koma má rozhodně co nabídnout. Příběh dvou žen, které spolu soupeří se může zdát obyčejný je ovšem podán velmi působivě a vykreslení jejich vztahu má sílu. Mezi hlavními představitelkami to jiskří, Angelica Lee i Karena Lam hrají výborně. Dialogy nejsou slabé, pár vět vám určitě v hlavě uvízne. Je zde hustá atmosféra strachu a napětí, ponurost, pár lekaček, občas nějaké to násilí. Dočkáme se velmi zajímavých zvratů, které jsem neodhadl tak docela. A hlavně je zde grandiózní závěrečný souboj a finále, po němž si říkám, něco tak dobrého a překvapivého jsem už dlouho neviděl. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Už jste se někdy probudili ve vaně, která je plná ledové tříště a zjistili, že vám chybí ledvina a krvavý nápis na stěně vás nabádá, že jestli chcete přežít musíte zavolat policii? A tohle je jen jedna z pozoruhodných scén tohoto filmu. Film je strhující a jde vlastně o vztah dvou žen, který je velmi proměnlivý a příběh nabývá na zvratovosti. Film se mi moc líbil, ale není pro slabší povahy a pro neznalce asijské kinematografie. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Hongkongský thriller o bohaté a rozmazlené dívce Ching, které špatně fungují ledviny a kvůli své osamělosti se spřátelí s chudou dívkou jménem Ling. To však netuší, že Ling má poměr s jejím přítelem a je zapletena do obchodu s lidskými orgány. Ling je navíc závistivá, žárlivá a pomstychtivá. Je tedy zaděláno na dusný thriller o souboji dvou žen, z nichž jedna dokáže zajít hodně daleko. To by však film nesměl být tak nudný, sterilní a nenapínavý. Těšili jste se při pohledu na obal DVD na pořádně krvavou asijskou ujetost? Na to hned zapomeňte, ve filmu se dočkáte ledatak řezu skalpelem do boku a decentního vpichu do oka, velká požární sekera přijde nazmar. Holky jsou sice pěkné, ale vůbec to mezi nimi nejiskří. Přitom mělo Koma tak slušný rozjezd.. 5/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama