Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ken Lee (Ekin Cheng) musí s pomocí odsouzeného hypnotizéra Jack Laie (Leon Lai) chytit mistra hypnózy, který nutí policejní důstojníky jednat, jak se mu to hodí. Ken zjistí, že neznámý mistr hypnózy jde po cenném šperku. Podaří se mu ho ochránit a pomůže mu jeho nový partner? Souboj heroického dua může začít. (Vavča)

Recenze (10)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný thriller s pár velmi dobře odvedenými akčními scénami, jako přestřelka v aukčním domě, útěk z policejního transportu, nebo honička po střechách domů. Leon Lai a Ekin Cheng jsou vskutku heroické duo, které má charisma a neztratí se tu ani postavy Karen Lam nebo Francise Ng, jenže bohužel dramatická složka je někdy až moc přeslazená a pár nevysvětlených věcí, nebo nedomyšleností se tu taky najde. Na druhou stranu zápletka o hypnóze a manipulaci lidí není nijak ohraná a zaujme. Hvězdičky se půlit nedají, ale vyšlo mi to na víc, než tři a půl. Stačilo, aby Benny Chan udělal poněkud lepší, vygradovanější a méně patetický závěr a čtyři hvězdy měl čisté, takhle berte moje hodnocení jakou zaokrouhlení aritmetického průměru .Přesto pokud máte rádi jednoho z hlavní dvojice herců, tak se Vám Heroic Duo bude určitě líbit. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Bennyho Chana, respektive jeho filmy, které jsou dokonalým příkladem nulové invence. Heroic Duo je zase jen další v řadě jeho rutinních akčních filmů, které mi připadají všechny stejné, jen obličeje a jména postav se mění. Občas se ale vynoří nějaká ta figura, kvůli níž stojí za to snímek dokoukat. A tady je to zabiják Hoi v podání Francise Ng (na začátku v bílém jako ve War Named Desire, už to začíná být tradice :-). Chvilky, kdy si Hoi ulizuje ruku od krve nebo jen hláškuje ("I like that look in your eyes"), jsou na filmu ty nejsympatičtější. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletky okolo hypnozy som ochotny akceptovat v komediach, ale vo vazne tvariacich sa thrilleroch mi sceny, ked niekto zhypnotizuje cloveka napriek jeho vôly behom par sekund piju krv. Proste som sa nedokazal naladit na tu priblblu a prekombinovanu zapletku. Aspon, ze je tu par pôsobivych akcnych scen (hlavne nahanacka na strechach) vdaka ktorym stoji tento film aspon za jedno pozretie. 4/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snaha o (čínsky svérázný) psychologický krimi thriller narážela na neředěnou hloupost zápletky, která operovala s náhodami a tím, že zhypnotizovat lze kdykoliv kohokoliv (a leckoho jen letmým očním kontaktem). Natočen byl nicméně pěkně dynamicky, jen ty emocionální hrátky moc nevycházely, takže v pateticky přetáhnutém závěru jsem inklinoval i k ubrání hvězdičky. 50% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama