Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu DEVIANTI chodí svobodní lidé s různými úchylkami do poradny, která jim hledá nejvhodnějšího partnera. Co ale sám mladík, který svou práci miluje a dává páry dohromady? Je jeho přítelkyně ta pravá nebo se něco změní, když příjme do poradny novou asistentku? (Handle)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zvláštní film. Tenhle snímek byl svým způsobem i zábavný, už na začátku jsem se několikrát zasmál. Na téma sexuální deviace jsem příliš filmů neviděl, vlastně snad žádný. A tento film je právě na tomto tématu kompletně založený. Děj se vlastně točí kolem tak trochu jiné seznamovací kanceláře, která je zaměřena hlavně na lidi se zvláštními sexuálními návyky. Žena, která může mít orgasmus jen když dělá stojku. Údržbář bazénů, který rád do těch bazénů močí. Homosexuál, kterého vzrušuje jeho tělo. Muž posedlý délkou svého penisu a snažící se svůj penis natáhnout o jeden centimetr drastickými metodami. Hospodyně kradoucí lidské chlupy lidem, u kterých uklízí. Žena posedlá čistotou svého těla. Žena odhalující se v plné nahotě na veřejnosti. Muž, který při sexu musí mít na sobě kostým superhrdiny. Muž, kterého vzrušuje, když se o jeho penis třou kočky. Homosexuál, který předstírá, že nemůže chodit a je na vozíčku jen proto, aby mohl mužům koukat mezi nohy. Prostě lidé trpící různými úchylkami, kteří se chtějí seznámit s někým, kdo pro ně bude mít pochopení. A těm všem se snaží pomoci majitel seznamovací kanceláře spolu se svou asistentkou. A kupodivu se mu to povede a všechny tyhle lidi spáruje dohromady, takže z těchto lidí vznikne pět párů. A můžete tipovat, kdo s kým. Scénárista to vyřešil velmi chytře, takže to dávalo naprosto logický smysl. Kolem života těchhle všech lidí se samozřejmě točí celý film. Jsou zde situace vtipné i vážnější, ale je to docela sranda. Nic takového jsem nikdy neviděl, takže film svou originalitu jistě má a určitě stojí za to se na něj kouknout. A snesitelná je i stopáž, necelých 80 minut je pro takovýto film akorát. Takže mám-li to shrnout, tak jsem docela bavil a jako oddechovka to byla příjemná podívaná. Takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Takovy jednoduchy snimek, ktery neurazi ani nenadchne prumerne pobavi ...pokud budete mit chut na podvecerni tezkou oddychovku hemzici se sexualnima deviantama tak toto je idealni volba. 2,5* ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Zvláštní komedie, která se, jak už název napovídá, točí kolem lidských úchylek. Ale je to film hlavně o osamělosti lidí v dnešní době a nebýt zvláštního umístění v prostředí seznamovací kanceláře, do které chodí ne zcela obvyklí lidé, nejspíš by bylo hodnocení výrazně horší. Výkony herců jsou spíše průměrné, ale scénář je docela zdařilý. Akorát na konci mě zklamalo, že si scénárista nemohl odpustit spárování dvou hlavních protagonistů. Jinak povedený film, pokud jste ochotni překousnout výkon herců. Lehce nadprůměrné 3* ()

Reklama

Reklama