Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosie, křehká dívenka, které tak slušela práce učitelky v mateřské školce, se chce stát královnou silnic. A nejen kvůli otci, po němž zdědila kamion. Jí to prostě na silnici táhlo odjakživa. A tak využije první příležitosti a vyrazí. Co na tom, že na jejím řidičském průkazu ještě ani neoschlo razítko, co na tom, že zkoušku složila jen díky svému půvabu a daru odvést pozornost zkoušejícího jiným směrem? Teď je již na silnici mezi Melbourne a Sydney a v sedmém nebi. Až do okamžiku, kdy se její náklaďák zničehonic zastaví... (dopita)

(více)

Recenze (3)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Rosy podědí po otci kamión a rozhodne se udělat si řidičák a pustit se v tátových šlépějích. Zkoušky v autoškole udělá jen proto, že zkušební komisař je čerstvým otcem a není příliš schopen vnímat. Vybavena chabými řidičskými schopnostmi a ozbrojující naivitou se Rosy pouští se svým prvním nákladem napříč Austrálií. Oddechová komedie s kriminální zápletkou potěší hlavně příznivce country. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie s jednoduchou zápletkou. Kdysi se objevila, ještě v tehdejší federativní československé televizi ( mám na ripu ještě logo F1 :-) a od té doby se po ni slehla zem. Nejde o nic světového, přesto film plný counry písniček a truckerek ve vysokých podpadcích, zajistí zábavu na volné odpoledne. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Svižná komedie s kriminální zápletkou plná zmatků a country muziky patří k mým oblíbeným. Příběh je takový ukřičený, chování hlavní hrdinky je mile naivní v porovnání s její partnerkou suverénní stopařkou a ani herecké výkony nejsou na Oscara. Co se týče výpravy, tak převážně vystačila jen silnice, jeden policista a pár kamionů, ale celé to dává dohromady příjemný a zábavný celek, který mě vždy dobře naladí. Při gulášové bitvě ve stylu starých grotesek jsem se i zasmála. A hlavně ta muzika, ta je fakt parádní. ()

Reklama

Reklama