Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emmanuelle (Monique Gabrielle) je tentokrát herečka, která se věnuje natáčení erotických filmů. Probíhá filmový festival v Cannes a v jedné sekci je také uveden její nový film „Láska express“, který přítomní novináři označí za pornografický. Nicméně právě to stačí k dobré reklamě a propagaci filmu. Emmanuellu její producent představí šejku Rajidovi (Yaseen Khan), který neomezeně vládne v arabské zemi Benglagistan. Ten se rozhodne uvést film ve svém zemi a pozve Emmanuellu na propagační turné. Následně ji unese do svého harému. (curil)

(více)

Recenze (4)

anli 

všechny recenze uživatele

Snazit se vzkrisit erotickou a smyslnou Emmanuelle a vytlouct jeste co se da se opet nepovedlo,ani po opetovne vymene hlavni hrdinky.Bez napadfu,smyslu pro eroticno a vubec bez niceho.Slabych 15% za telo hlavni hrdinky,jedine na co se aspon da divat. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto snímku mi naprosto uniká. Je zde snaha o nějakou akční zápletku, která je dána v podstatě tím, že je Emmanuelle pronásledována, ale erotické scény jsou spíš jen takové nejednotné sestřihy, kdy vlastně kamera pořádně neví, co chce vlastně ukázat. V konečném důsledku je z toho střihačské peklo. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama