Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ó ten nápadný neváb buržoasie... ;-) Zajímavě zpracované neobvyklé drama o jedné epizodě ze života dospívajícího citlivého kluka, který řízením osudu ocitne se na chvíli ve světě, kam svojí podstatou ani sociálním postavením nepatří. "Ex malo bonum" - ano, nakonec však ze špatného vzejde dobré, Finn (v roli herecky velmi dobrý a vskutku milý Anton Yelchin) včas procitne a pochopí, že >zamíchá-li se mezi brambory, sežerou ho prasata< ... - - - P.S. Ovšem zase ty žvásty distributora (SPI) - Finnova matka (D.L.) není a nikdy nebyla (!) milenkou (toho zvláštního a vlastně svým způsobem dobrého člověka - realisty - milionáře) Osborna (D.S) a stejně tak Finn nepropadne žádnému luxusu, autům ani drogám - spíš právě naopak... Fakt nechápu debila, který píše upoutávku na film, který neviděl. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

malý nezávislý filmek,který mě velice potěšil na duši.tenhle typ filmů mi přesně sedí,černohumorné drama,u kterého se nad něčím zamyslíte a které vám něco dá.upřímný pohled do duší nechutně bohatých lidí,smíchaný s těmi nechutně obyčejnými,kteří dělají chyby,ale mají srdce na spravném místě.anton yelchin je vskutku výborný herec a tuhle roli mu od srdce závidim,mít v pelechu kristen stewart,tak se od ní nehnu ani na vteřinu!:-)i když vám v půli filmu ihned dojde,kdo antonovi vzal jeho nureši:-),nesráži to z jeho kvalit ani píď.DOPORUČUJI! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka plná hviezd na ktorú si po týždni ani nespomeniete. (Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans, Kristen Stewart). Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci skvelí, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale žiadna sláva. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené, ale nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Proste je to ten typ snímky, ktorú radšej ani nesťahujte, ale pozrite si ju, ak pôjde v televízií. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se na to chtěl podívat a hle, osud mi to nahraje do televize. Oficiální text distributora zní poněkud přehnaně než film ve skutečnosti je, ale řekněme že jako hrubý nástin to lze chápat. Kristen Stewart to opět sluší a Anton Yelchin mi trochu připomněl mě takže jsem neměl problém sledovat hlavní linii. Příběh jako takový je, pozor - klišoidní slovo z mé strany poměrně časté při hodnocení filmů - zajímavý. I když mi bylo hned jasné, kdo je viníkem onoho "přepadení", zbytek filmu jakž takž udržel úroveň nadprůměru. Na pět to není a průměr také ne. Něco lehce nad. Takže tak. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Příběh který se skládá z hodně dílčích zápletek a pomyslných částí. Nejedná se o žádně veledílo, ale ani ne o propadák. Má to myšlenku, herci jsou dobří a celkový dojem také není špatný. Jen mi trochu vadila ta náhlá změna v druhé polovině snímku, které nebyla tak úplně dotažená a podle mě by si zápletka zasloužila více prostoru- stejně jako některé vedlejší postavy. Nicméně, další natažení stopáže by už bylo neúnosné....(alespoň tedy pro mě). Celkově: vidět se to dalo a snímek se mi i celkem líbil. Znovu ho ale vidět nemusím. Hodně slabé a odřené tři hvězdičky. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama