Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maurice žije a pracuje v jižní Francii. Jeho šéf (Richard Bohringer) ho využívá a špatně platí. Jednoho dne potká noblesní dívku z Paříže s jejím přítelem - je to láska na první pohled. Spolu s dívkou uprchnou do velkoměsta, kde se mu i přes jeho naivní přístup k životu vše daří. Získá nové přátele, sexuální zážitky a zajímavou práci. To vše může být ztraceno, když do Paříže nečekaně přijede jeho bývalý šéf…a nastane mela! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Olík 

všechny recenze uživatele

Doktor z hor na způsob ulítlé studentské komedie aneb mladí statkáři versus zářivá světla Paříže. Koprodukční paskvil francouzského situačního humoru, americké teen bláznivosti a bavorského sedláctví, jenž se z naprosto nezáživné podívané postupem času propracovává k celkem povedeným momentům, které však neustále sráží všudypřítomná vidlácká patina. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je to darmo hovoriť. Uletené americké komédie o partičkách teenagerov a ich výstrelkoch, ktoré sa točia okolo školy, sexu a iných pubertálnych vecí vedia len oni. Navyše francúzsky humor s touto tématikou vôbec nehrajú rovnocennú ligu, takže zbytočne sa budem ďalej rozpisovať, pár vtipných detailov, postáv, ale nesiaha to ani do priemeru. 40%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a celkem vtipný film. Celkem proto, že zhruba v prostřední části se objevuje druh humoru, založený na blití a následcích učinků drog. Koukat několik minut na pitomé oblyčejové grymasy nastřelenýho puberťáka je stejnej opruz jako koukat na Pavla Béma, která významně zvedá obočí, když mluví o své poctivosti. A velmi zajímavý film je proto, že je v něm i dostatek "neamerickýho" humoru, například jediná a naprosto nenápadná věta od číšnice "zbyl jste tu sám. Sníte těch 48 šneků a rejnoka?" a on zcela normálně a vážně odpoví "Toho rejnoka už nebudu." je typická ukázka francouzskýho humoru, založen především na momentální situaci a minimu slov. Tady v komentu to možnná vyznívá trapně, ale věřte, že ve filmu je to vtipný. Celkově je film hodně ulítlá bláznovina, ale především díky dobrým dialogům se jedná o překvapivě docela vtipnou záležitost. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Docela zmatené a strašně rychlé (rychlé ve smyslu jednou jsem tam, za deset sekund jsem už úplně jinde a dělám něco úplně jiného), ale vcelku koukatelné. Nějak mi to nedalo a dívala jsem se až do konce. Některé scénky byly vtipné, některé se mi moc nelíbily, ale když to vezmu globálně, tak to bylo v pohodě. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama