Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Tom z důvodů zdravotní karantény odjel ke své tetě. Jednou v noci, když se probudí, slyší odbíjet hodiny a v domě se začínají dít podivná kouzla. Vše se začíná měnit, pokoje jsou náhle úplně jiné a když vyjde před dům, je tam zahrada plná kouzel. V zahradě Tom potkává dívku Hatty. Společně s ní prožívá neuvěřitelná dobrodružství. Ale vždy ráno se vše vrátí do starých kolejí. Až jednou mu sterá paní, která bydlí v domě, začne o těchto kouzlech vyprávět. "Kouzelná zahrada" je jedním z nejkrásnějších romantických příběhů pro děti jaký kdy byl natočen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je to filmová klasika. Je tu pre mňa veľa silných momentov a vôbec neviem kde začať. Skvelí hlavní hrdinovia, výborní herci, výborná magická atmosféra filmu, veľmi úprimné, pomalé a tiché, že sa človek len nechá unášať príbehom, plus priateľstvo medzi Tomom a Hatty je veľmi úprimné a tak dobre stvárnené, že človek v tomto svete chce stráviť celý svoj život, alebo minimálne detstvo. Videl som ten film miliónkrát, nikdy nemám problém sa k nemu znovu vrátiť a pozrieť si ho znovu, je to pre mňa od začiatku do konca filmový zážitok a dnes aj nostalgická spomienka na detstvo. A vždy si ho týmto filmom veľmi rád pripomeniem. Málo ľudí ho pozná a myslím si, že by si zaslúžil, aby o ňom vedelo viac ľudí. V osobnom TOP 11 Najlepších filmov sa umiestnil na 7.mieste ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Staroba a mladosť sa stretávajú láskyplným spôsobom, ktorý sa vo filme vidí len zriedka, a už len preto odporúčam tento film. Celkový dojem mi, ale trošku pokazil banálny koniec. 6/10 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Vidět Kouzelnou zahradu dřív, určitě bych hodnotila lépe. Bohužel zahrada ani dům na nadprůměr nestačí. A s výjimkou Jamese Wilbyho a nevelké role Joan Plowrightové mě ostatní o svých hereckých kvalitách nepřesvědčili. ()

frahor 

všechny recenze uživatele

Zatímco někde venku se plíží přízrak neštovic, na schodišti starého domu odbíjí hodiny půlnoc... a za dveřmi na zahradu se probouzí zcela jiný svět plný barev a nečekaných dobrodruřství. Příjemný film na nedělní poledne o cestování v čase pro děti a mírně pokročilé. Televizní podoba mé knižní citovky si i přes toporný výkon Anthonyho Waye (proč, carramba, nezůstal raději u zpěvu?) zaslouží jedno velké rozněžnělé "jéééé :-)". ()

Reklama

Reklama