Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Freya a Jason spolu chodili už od střední školy. Jejich lásku a spokojenou budoucnost neohrožovalo nic nečekaného až do večera, kdy se pohádali a Freya jejich vztah ukončila. Ráno objevili policisté její auto na dně rokle a z Jasona se stal hlavní podezřelý. Vydá se proto hledat pravdu - chce zjistit, kdo Freya skutečně byla a co se stalo. To ho dovede k ilegální skupině lidí, kteří vyznávají adrenalinová dobrodružství. Tak jako kdysi Freya, stane se i on součástí party a podniká nebezpečné akce, končící občas i smrtí. Pátrání ho zavádí do extrémních situací a když už si myslí, že objevil pravdu, uvědomí si, že tohle všechno je teprve začátek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté co Freya spáchá sebevraždu, vydává se její přítel Jason zjistit, co ji k tomuto zoufalému činu dovedlo. Objevuje skrytou Freyinu stránku, o které do té doby neměl ani tušení. Freya byla členkou mladé partičky, kteří vyznávají adrenalinové dobrodružství v jakékoliv podobě. I on se pokusí dostat do této party, aby zjistil více - a brzy objevuje, že ne všechny adrenalinové hry pořádané šéfem party jsou jen pro požitek z vlastní akce ... Z tohoto filmu mám hodně rozpačité pocity. Na jedné straně adrenalinové akce jsou docela zajímavé (pokud je můžeme sledovat z pohodlí obývacího pokoje), na druhé straně jsou zde nesympatičtí herci, příběh samotný je takový nijaký (hlavního padoucha jsem náhodou odhadl hnedka na začátku) a vůbec, byl jsem docela rád, když jsem viděl závěrečné titulky... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Nevím, oc filmu vytknout dříve. Jestli špatné herce, nebo doprovodné písničky. Hm ne, ještě mnohem horší jsou různé rádobyefektivní a dynamické záběry okoukané z jiných dobrých filmů. Tyto prachbídné scény jsou pro změnu vinou bídné kamery, střihu a režie. No a zápletka, ta je tak plyká, až si člověk myslí, že mu něco uniklo a špatně film pochopil. A proč se film s nulovým dějem jmenuje Adrenalin, to zůstane asi všem skryto. Ruce pryč. Tento film vřele nedoporučuju. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Obyčejný oddechový detektivní film z prostředí adrenalinových sportů a to je asi tak vše, co by se dalo o tomto počinu napsat. Je to bez napětí, bez akčních scén, zkrátka obyčejnost jak z televizního filmu. Ony adrenalinové kousky sice nejsou natočeny nejhůř, ale nějak k sobě nedokáží upoutat pozornost. Policejní vyšetřování tu hraje doslova druhé housle a vypadá spíše jen jako dějový doplněk. Jedná se tedy o hodně slabý neamerický snímek, na který se po zhlédnutí zase rychle zapomene. ()

Brabíček 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale hned poprvé co jsem film viděl, jsem nevěděl co si mám myslet,Na filmu je docela zajímavé téma, ale už po prvních 15ti minutách tohoto snímku jsem si říkal, že ten „Kápo“ tý smečky mi nesedí a že určitě má prsty ve freyině smrti a ejhle, ono tam něco takového bylo. Kamera byla nedokonalá, herci (ač se snažili) byli podprůměrní a režije je silně nedotažená. Jediné co se mi tak asi na tomto snímku líbilo, byla závěrečná scéna na motokárách řítících se po městských silnicí s policejními auty v patách. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jason má i díky své dívce Freya prošlapanou cestu vzhůru. Teprve po jejím zmizení zjišťuje, že Freya zaháněla nudu pomocí adrenalinových sportů „Někdo prostě surfuje na Netu a někdo na moři“ a spoustou dalších sebevražedných hovadin. Její bývalá parta destruktivních blouznivců ho bez problémů příjme mezi sebe a Jason začíná " žít" a pátrá po pravdě. Hodně nenáročná záležitost.Koukat se na to dá, hlavně kvůli moři a slunci, ale jen jednou! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama