Reklama

Reklama

Kam se jen poděly ty hodinky...? Pane kolego, zřetelně si vybavuji, že jste je před operací měl ještě na ruce!
Tohle není žádná nemocnice na kraji města. Někteří pacienti se tu zotavují ze zranění, ke kterému přišli, když se tu léčili... Další se rádi podívají na sestřičky, nebo se tu prostě zašívají před svou starou. Všemi oblíbený lékař Kilmore je nešika, což v milostném životě platí dvojnásob, a přednosta oddělení Tinkle protiva, co by každého nejradši léčil studenými zábaly. Tak jen do toho, připravte narkózu! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

15. Carry On Doctor (1967)___Zatím nejlepší díl, co jsem viděl. Fóry jsou tentokrát pečlivě promyšlené, nechybí tradiční slovíčkaření, a skvělé obsazení, které se tentokrát naprosto trefilo do postav. Jim Dale jako hodný ale při chůzi trochu nemotorný doktor Kilmore, Charles Hawtrey jako pacient trpící syndromem sympatického těhotenství, Sid James jako simulant, Kenneth Williams v roli přednosty oddělení. Trochu lehtivějších náznaků a jeden pořádný skandál se postarají o nebývale "hlubokou" zápletku. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Britská séria filmov "Carry on..." pozostáva z 31 komediálnych filmov natočených v rokoch 1958 až 1992. Boli to nízkorozpočtové snímky ťažiace z jednoduchého humoru plného grimás a hlášok. Bláznivé komédie sú veľakrát odkazom na grotesky, avšak ich kvalita bola rôzna. V tomto prípade si tvorcovia ( krstným otcom série je režisér Gerald Thomas ) zobrali na mušku nemocničné prostredie, ktoré ponúklo nespočetné množstvo komických situácií. Tento film je 15. v poradí. Štvrtý komentár. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Carry on Doctor je o level výš než Carry on Nurse. Nemocnice je opět plná pološílených pacientů i personálu, sexy sestřiček, ale hlavně bláznivých scének a skečů. Dlouho jsem se už takhle u filmu nezasmál. Herecky všemu kraluje Kenneth Williams jako přeafektovaný egoistický doktor Tinkle. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama