Reklama

Reklama

Recenze (8)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hory, sníh, opuštěná chata v lese, lanovka mimo provoz, neukázněná mládež a pomstychtivý vrah. Prostě prostředí, které v horrorech miluji. Už jste někdy viděli, aby se člověk na lanovce oběsil na své pletené šále? Tak jedné huse se to v tomto filmu povedlo :-) Bavil jsem se a proto 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Partička mladých sa tentokrát vyberie do hôr snowboardovať, a je jasné, čo ich čaká a neminie, stačí sa pozrieť na poster. V poslednej dobe slashery veľmi nemusím, pretože narážam na jednu blbosť za druhou, tento sa mi však páčil, dokonca veľmi. Vedel som to už po podarenom úvodnom morde priamo na svahu. Najväčšími kladmi filmu sú veľmi pekné prostredie zasneženej krajiny, sympatickí herci a celkom slušné vraždy (aj keď neboli až také krvavé, ako by som chcel - keby boli, tak by som dal aj plný počet). Potešil aj záver - vraha som tentokrát neuhádol, čo je super. Horor si určite zaslúži vyššie hodnotenie ako 40%!!! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kvalitka; presne typ hororu aký mám rád. Parádne snehové prostredie, klasické slasherové spracovanie, sympatické postavy a hororová stránka prelínajúca sa s odľahčenými scénkami. Má to dobrý spád, zopár zaujímavých i vynaliezavých vrážd, no hlavne sa je stále na čo pozerať a nenudí to. Príbeh je jasný už z coveru – niekto neznáša snowboardistov a tak ich zabíja, čo si odskáče skupinka mladých, ktorí sa do tejto oblasti prídu zabávať. Nič viac vedieť netreba, hoci sa to samozrejme neskôr trochu rozvinie a kľudne môžem povedať, že aj keď ide o otrepanú story, aspoň tam niečo je. Ja osobne som si Shreddera užil luxusne. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Kdo mě trochu zná a čte tu po moviezone moje roztroušené kecy člověka co působí vůbec hodně roztroušeně, tak ví, že miluju hory, sníh a lyžování. A hororové zimní žánrovky na mě působí jako tam píšťalka, co slyší jenom psy a voliči KSČM. Takto sem byl přivolán k tomuto zimnímu hororu z roku 2003. A CSFD naprosto selhala. Velkým červeným písmem by tam mělo být napsáno, že je to neskutečná sračka a lidi by se tomu měli vyhnout. Ale není. Podívejte se... Já sem docela nadšenej hororovej béčkožrout a debilita v hororech mě až zas tak moc nevadí. Občas to tomu filmu dokonce i pomůže. Ale co je moc... TO JE TAK NESKUTEČNÁ CHUJOVINA... Kdybych si teďka vzal nějakou 8 let starou kameru a šel za barák na kopec Šacberk natočit horor o lyžařích nocující v "Boudě u zabitého Popíčka" (hlod na Popíčka, škrtám si), tak natočím lepší film. Za 5Kč 50 natočená sračka, kde vůbec nic nedává smysl, herci by byly vybučení i v představení ochotníků z Jedličkova ústavu na Parukářce (to byla taky akce) a slovo atmosféra mi právě teď jasně řeklo, že s tímto filmem nechce fakt mít nic společnýho. Pobavila tam snad jenom jedna jediná věc, a to oběšení dementní ženské postavy na šále na vleku. Pro některé to možná může být tak neskutečně debilní, že je to bude bavit, ale fakt jenom na vlastní riziko, přátelé... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně překvapení, nečekal jsem nic, a dostal jsem sice dost jednoduchou ale o to zábavnější slasher, ve kterým se nehraje na originalitu ani na příběh ale na vynalézavost vražd a to že na vraždu se moc dlouho nečeká. Ne ani herci nejsou dobří, ale já si film užíval plnými doušky, gore a krev je tu sice ne nějak obsáhlé ale o to prostě lepší. Vraždy jsou dost vynalézavé a líbily se mi jako celej film. Zábava. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Levnej (místama až skoro amatérskej) slasher, pěkný holky, zabíjení je ok, leč někdy komický, hudba okey.. celý je to takový.. zapomenutelný, levný, komický. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si našel tento starší slasher a musím říct jednu věc, nečekal jsem moc a ani jsem moc nedostal, takže jsem byl vcelku spokojen. Parta snowboardistů zase poruší pravidla, Tzn. Nelezte tam a přežijete a jsou jeden po druhém mordování vrahem, který si léči komplexy dlouhého snowboardu. Vraha jsem tentokrát neuhodl, takže aspoň něco kladného. Smrtí je dost, ale jen dvě jsou originální a vidět. Pro mě čistý průměr. ()

Reklama

Reklama