Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní zelenáč Karl-Heinz zbabral velkou policejní akci zaměřenou proti zlodějům aut. Za trest teď stojí u zapadlé okresní silnice a fotí dopravní přestupky. Šanci k návratu na výsluní dostane, když se mu podaří vyfotografovat bandu otrlých pirátů silnic. Jsou to ostří hoši a sexy holky, pro jejichž nadupané káry je dálnice závodní dráhou. Karl-Heinz neváhá, inkognito se k bandě připojí a spřátelí se s jejími svéráznými členy. Brzy zjistí, že řítit se dvoustovkou po asfaltu je báječná, i když trochu nebezpečná zábava. Jenže se příliš neslučuje s jeho policejní kariérou a s vyřešením krádeží luxusních aut, z nichž partu podezírá…

Mladý horlivý policista Karl-Heinz udělal chybu, která zmařila dlouho připravovaný zátah proti zlodějům aut. Za trest je převelen k dopravní policii a na zapadlé okresní silnici fotí dopravní přestupky. Jednoho dne zahlédne zdánlivě všední obrázek mladíka, který vylepuje plakáty zvoucí na "grilparty". Jenže zvuk auta a rychlost, s níž se mladík po silnici přiřítí a zase zmizí, napoví policistovi, že spíš než o kulinářské hody půjde o ilegální automobilové závody, se kterými se marně potýkají policie snad všech států. Své podezření sice ohlásí, ale podezřívavý šéf mu příliš nevěří a chce důkazy dřív než něco podnikne. Ty Karl-Heinz může získat pouze tak, že mezi piráty silnic pronikne. Je mladý, auta ho baví a tak mu nedělá problém mezi ostré hochy a jejich sexy holky se inkognito dostat. Zjistí, že se nemýlil, absolvuje s partou jeden závod a všechno tajně nafilmuje. Jenže svou roli hraje tak dobře, že kouzlu rychlosti opravdu propadne.
Opájí se dvousetkilometrovou rychlostí, kterou se auta řítí po asfaltu a vzrušuje ho i nebezpečí, které při takové rychlosti hrozí. To se ovšem příliš neslučuje s jeho policejní prací a úmyslem předložit nadřízeným důkazy o nelegálních závodech a už vůbec ne s možností vyřešit případ krádeží luxusních aut, ze kterého partu také podezírá. Navíc se spřátelí se svými novými kumpány, Knutem, Eckim, světáckým Bülentem i energickou Claudií a zamiluje se do její spolujezdkyně, atraktivní krásky Nicki. I když v partě nakonec zjistí, že je policista, přijmou ho mezi sebe, protože jednomu z nich pomohl z vážného problému. Nakonec od nich dokonce dostane tip na skutečné zloděje luxusních aut, všeho schopnou ruskou bandu. Řeknou mu, dokonce, kde jsou kradená auta schovaná a nakonec mu pomohou připravit plán jak celou bandu odhalit pochytat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

tom88 

všechny recenze uživatele

Nemecká akčná komédia ala Rýchlo a zbesilo, no veľmi nevydarená. Neviem čo tým chceli dosiahnuť, ale francúzskemu Taxi alebo americkému Rýchlo a zbesilo sa to vôbec nepodobá ani akciou ani vtipom. Zato, že sú vo filme pekné, drahé a rýchle autá a "scenár" ak sa to tak dá nazvať je obohatený suchým a trápnym humorom, nedám tomu viac ako 2*. Nemci by si mali točiť radšej filmy o Hitlerovi a podobne a nie akčné filmy a seriáli typu Cobra 11. Ale no tak snaha sa cení. 40%. ()

Xmarc 

všechny recenze uživatele

40 % | Rádoby vtípky v první fázi, vcelku typické pro německou provenienci, u mě málem způsobily předčasné ukončení podívané, nicméně jsem byl odhodlán nebýt srab a ještě nějakou dobu vytrvat. A ejhle, ono se nám to pak opravdu docela zlepšilo a dalo se na to podívat, i když ani obecně tyhle typy filmů zrovna nevyhledávám. Takže alespoň další zkušenost a ucházející podívaná dokonce i s nějakým tím vtípkem, kterému se dalo i zasmát. ()

Reklama

Scelleton 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, ale tenhle film mě dost nudil. Strašně moc se držel standardů, čímž byl dost předvídatelný a pro mě tedy nudný. Navíc filmy o autech mě nijak zvlášť nebaví (vyjímkou je fast five, který mě závody už nenudí a rovnou do mě cpe perfektní a originální akci) a to je špatný. Bylo by to na 1*, ale pokusím se do hodnocení nesázet až příliš osobních dojmů. ()

Zergs 

všechny recenze uživatele

Myslím, že 3 hvězdičky jsou pro film akorád ideální, sice to nebylo nějaká pecka, ale nejhorší to rozhodně taky nebylo. Děj je vcelku jednoduchý, a líbi se mi, že v pozadí uvidíte i klasicá auta, jako je 206, či focus. U amerických filmů vidíte jen nablýskané sportáky. Autoři asi nemá moc rádi polici, ze které jsi asbolutně vystřelili jejich stupiditou, ale to je, čemu se člověk opravdu zasměje... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná zběsilá, pro mě hlavně pohodová jízda po německé dálnici, která si dobře utahuje z francouzského Taxíku z Marseille a kupodivu i se vtipem nezachází až do trapnosti, a to se mi líbí. Horší už je to, že těm hercům ty auta hrozně závidím. Jinak je v tom cejtit Kobra 11 na sto honů...jenom kdyby ti policajti nebyli takoví debilové :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • V části, kde probíhá cvičení policajtů na chytání zlodějů aut. Honička se nepodaří a jedno z aut zastaví napůl na návěsu. Spolujezdec vystoupí, bouchne dveřmi a auto padá bez řidiče. Hned následuje záběr, kdy auto dopadlo s řidičem. (Cheeker)

Reklama

Reklama