Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý muž přijíždí na otcovo sídlo v Louisianě a zjišťuje, že tajný kult využívá okřídlené bytosti k oživování mrtvých, aby plnili jejich příkazy. (JasonCZ)

Recenze (3)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Utahaný romantický "horor", u kterého umřete nudou. Něco málo se tu začne dít v posledních 10 minutách a jediná zajímavá věc v posledních 15 vteřinách. Herci byli vybraní dobře, hlavní hrdina je charismatický a obě roštěnky hezké, ale jinak je to taková telenovela. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Načo sa zbytočne rozpisovať. Pojmem to ako varovanie. Rozhodne sa tomuto snímku vyhnite, teda pokiaľ sa nechcete unudiť k smrti. Úvod sľuboval čo to mysteriózny horor okorenený erotikou, ale bol to len sľub. Skutek utek. To najlepšie sa objaví až po titulkách v posledných asi cca 15 sekundách, takže dopozerať až dokonca. Ak to ovšem vydržíte. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to síce úplne nepozerateľné, ale od Full Moonu som zvyknutý na snímky trochu iného razenia, a nie na romantické báchorky. Nápad nakrútiť horor o mladíkovi, ktorý sa snaží priviesť svojho mŕtveho otca späť k životu za pomoci bosoráckej šéfky bordelčeku nevyšiel - pretože aj keď táto slečinka bola krásna, erotiky bolo napokon dosť málo a v celom filme sa objavia dokopy asi len dve gorescénky. Postavy boli vybraté dobre, ale celé je to také nemastné, neslané, spomalené, tak akurát na zaspatie. Škoda, úvod vyzeral naozaj nádejne. ()

Zajímavosti (2)

  • Původně se mělo natáčet v Rumunsku, avšak nakonec se točilo v americkém městě New Orleans. (JasonCZ)

Reklama

Reklama