Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhej časti trojdielnej série Augustus Underground sa k hlavným hrdinom pridávajú aj ďalšie úchylné postavy. Baba, ktorá rada dávi na obete a chlapík milujúci nekrofíliu. Opäť si všetky zverstvá natáčajú na digitálnu kameru. (Hunter2222)

Recenze (24)

CyriC 

všechny recenze uživatele

Bizarní nechutnost v provedení horším, než amatérském. Poprask, který tohle v USA způsobilo skutečně obdivuji, Jen škoda, že ani roztřesená kamera nedokáže zakrýt špatné efekty. V některých momentech jsem se zasmál, nic šokujícího to rozhodně není. Vysoké hodnocení za zblbnutí blbečků, kteří nahlásili tuto sérii na policii, která se o filmy zajímala. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Podobné jedničce, ale s větším spádem a výměnou dvojice vrahů blbečků za dva blbečky a jejich kamarádku. Styl ať to vypadá co nejreálněji a zároveň co nejprasáčtěji byl také zdokonalen. Ustřižení si penisu, masturbace mrtvolou, zvracení na oběti, šukání vnitřností, žraní červů z hnijící mrtvoly, nekropedofilie ve vaně..... To jsem zvědavý s čím ještě přijdou ve trojce. ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ma prvý diel celkom prekvapil že to nebola tak očakávaná sračka a nakoniec som ho nechal nerozhodne bez hodnotenia, tak u dvojky je to jasný odpad. Vogel vstúpil druhý krát do tej istej žumpy a podľa obecne platných pravidiel druhých dielov je aj ten jeho väčší, akčnejší a stupídnejší. Pravda, pri tomto filme je každý z týchto atribútov viac-menej abstraktný, lebo rozpočet neexistuje ( na IMDB je uvedených 300 dolárov, ale len odhadom ), akciou sa myslí pobehovanie s kamerou po špinavej pivnici či kúpelni a zámernú stupiditu od minulého dielu vlastne nebolo kam posúvať. A to je problém, lebo ak jednotka vykazovala istý premyslený zámer schovaný za nánosom dementného buranstva, dvojka je proste vymletá kravina čo chce aby ste grcali pri pohľade na šukanie odležanej mŕtvoly či larvami pokryté torzo bábätka v kôlni. Jediné na čo teda Mordum logicky tlačí je viac krvavých zvratkov v zábere, v ktorom je ale paradoxne vidno úplné hovno, lebo sa to celé v rámci väčšej snuffovosti debilne klepe a zoomuje. V každom prípade, čučať dlhé minúty na to ako sa šialená ženská váľa po zemi so svojimi obeťami a osaháva ich je blbosť a ten debilný rehot je dôvod strčiť si ponožky do uší v štýle mr.Beana. Pokus o vyhrotenie bezúčelnej obscénnosti na ďalší level tak skončil len ako groteskná nuda v hnusných rozmazaných farbách. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No co vám mám povídat. Všechno se to točí kolem vřažd, znásilnění, blití, mučení. Z prvního dílu tam přibyly dvě hlavní postavy, ale všichni jsou totálně zvrácení a deviantní. Jedna z nich třeba blije na dvě svoje oběti a je úchylná. Za zmínku stojí třeba vykuchání tlusté ženské, kterou ten jeden pak znásilní do toho otvoru v břichu plnýho střev. Nebo donucení chlapa uřezat si šulina. A vypadá to, že i ti herci to myslí vážně. Je to hnus. Reálnej hnus. Bestiální, fetišistické, nekrofilní. Ale jinak amatéřina, roztřesená nekvalitní kamera skrývá ty detaily a zatímco se dívá jinam, oni na ně někde mimo záběr lijou červenou barvu. Bez děje, bez důvodu, bez ponaučení... no, do bajky to taky mělo daleko. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Psani komentaru k filmum, ktere je mozne si opatrit v kazde provincni videopujcovne opravdu neni moje parketa, takze jsem si tentokrat " pro zmenu " opet vybral titul, u ktereho predpokladam, ze se jen tak v ceske distribuci neukaze..... Ano, rec je o AUGUST UNDERGROUND'S MORDUM Freda Vogela....Bohuzel, i kdyz velky priznivce hard core/exploitation subzanru, tentokrat musim chte nechte priznat, ze jsem po shlednuti tohoto dilka castecne zklamanej....Snad vubec poprve se mi totiz prihodilo neco, co bych si jako fanda techto ujetin asi nebyl schopen pripustit, totiz to, ze jsem se misty docela NUDIL.....Je to tak, tech cca 70 minut da docela zabrat..., dvakrat vice to zamrzi, kdyz si uvedomim, ze tenhle fake snuff je po strance spec.efektu docela vydarenej, nicmene dejove to za chvili zacne opravdu " skripat " a hlavne nudit....Ani po technicke strance to neni kdovi co../ i kdyz s tim jsem predem pocital../, na rozlusteni dialogu by bylo asi nejlepsi si predem pochystat naslouchadlo...To sum it up, na to, jaka povest tento trosku nudnej fejkovej snafik provazi..., to zas az takova pecka mezi oci nebyla..., takze celkem za dva !!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Film je v niektorých krajinách zakázaný a je nevhodný pre slabšie povahy. (Hunter2222)
  • Když jel Fred Vogel na hororový festival do Toronta, byly u něho nalezeny kopie prvního a druhého dílu filmu a byl zatčen za převážení obscéního materiálu do Kanady. Nakonec obviněn nebyl, avšak strávil zhruba 10 hodin v celním vězení a jeho filmy byly poslány do Ottawy na bližší prozkoumání. (Freakyy)

Reklama

Reklama