Reklama

Reklama

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 035)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Na začátku Letterier sfoukne Leeho práci během úvodních titulků, ale tím pozitiva ve vztahu k minulému filmu končí. Tři akční scény ve dvou hodinách mi ani tak nevadí, protože i bez soubojů Hulka s armádou se ve filmu furt něco děje a solidně to odsýpá, jenomže Leterrierova parketa je na poli kontaktních soubojů v aréně či mafiánských doupatech. V rozsáhlejších scénách zoufale krade, kde ho zrovna napadne, takže úvod je ‚bourneovské Maroko‘, přepad na univerzitě kopíruje Angovi tanky z pouště a závěr je o tom, kterak se můžou vyřádit machři přes CGI. Zbytek je sterilní až hanba, takže osudová láska vyšumí a divák je smutně zakroutí hlavou. Jsem ale docela zvědav, jestli v závěru nabízená týmovka opravdu vytáhne do boje. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, protože se přiznávám, že jsem ještě žádný film s tímto zeleným sympaťákem předtím neviděla, Neuvěřitelný Hulk je první. :-) Musím říct, že mě očekávání nezklamalo a dostala jsem to, co jsem chtěla, a to je zábava, dávka napětí, špetka romantiky, dvě hrsti akce a kapku hry na city. Hulk je vlastně takové něžné a milé stvoření, které se snaží chránit jen svou lásku. A Arwen byla úžasná, jako vždy. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler velmi silně konkuruje Katie Holmes v Batman Begins...ta holka si snad místo honoráře vyžádala hodně kvalitní skero, jinak si to nedokážu vysvětlit...jo a pro ty, co čekají Hulk Smash námrd, tak vás zklamu, jediná pořádná smashárna se děje asi v polovině filmu...závěrečná 5ti minutovka nestojí za moc a scénář je celkem dost hloupý a nelogický. Uvažoval jsem o nižším hodnocení, ale nakonec...to dopadlo tak jak to dopadlo. Asi pořád doufám, že režisérský sestřih bude o fous lepší, nicméně původní The Hulk zůstal nepřekonán...možná i ty triky v něm byly o úroveň výš :) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně jiné, než minulý Hulk. Přesto to na něj vlastně slušně navazuje a i když mám Nortona rád, nezbavil jsem se pocitu, že mi tam ten Eric Bana chybí. To mi nicméně nezabránilo v tom, abych si užil vynikající akční scény a především pak lahůdkového Tima Rotha - toho člověka je škoda pro každou roli, která nemá v popisu práce šílené chování. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na Nově to asi Mega film bude, ale celkově vzato, to je jen nadprůměrná komiksová předělávka, která ale dokáže docela slušně zabavit a to zejména když Edward Norton zezelná a povyroste o dva metry na každou stranu, jelikož akce, i když trikově to zrovna neoslňuje, je moc pěkně a svinžně natočená a když ještě Hulk na konci udělá Smash, tak sem byl nadšenej jak malý děcko. Navíc Roth v záporný roli je kvalitní protivník a finále hustě destruktivní Jinak na konci se ještě rýsuje zajímavá komiksová spolupráce do dalšího dílu ()

Galerie (103)

Zajímavosti (105)

  • Trailer obsahuje záběry arktické krajiny, které se ve filmu neobjeví. Ty pocházejí z alternativní úvodní scény, v níž se zoufalý Banner (Edward Norton) pokouší spáchat v Arktidě sebevraždu, což mu ale Hulk překazí a ještě u toho uvolní kus ledu se zamrzlým Captainem Americou. Poté, co byla z filmu arktická sebevražedná scéna s Captainem Americou vystřižena (údajně kvůli mladší generaci diváků), rozhodli se tvůrci prvního sólového snímku s Captainem Amerikou - Captain America: První Avenger (2011) - okolnosti jeho nalezení pozměnit. Superhrdinu zde tedy neobjeví ve volně plujícím kusu ledu, nýbrž v Red Skullově letounu. (IlMagnifico)
  • Postava Stanleyho Liebera (Paul Soles), majitele obchodu s pizzou, je přímou poctou komiksovému scenáristovi a vydavateli Stanovi Leemu, jehož rodné jméno je Stanley Martin Lieber. (Kubaaa97)

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama