Reklama

Reklama

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 036)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, protože se přiznávám, že jsem ještě žádný film s tímto zeleným sympaťákem předtím neviděla, Neuvěřitelný Hulk je první. :-) Musím říct, že mě očekávání nezklamalo a dostala jsem to, co jsem chtěla, a to je zábava, dávka napětí, špetka romantiky, dvě hrsti akce a kapku hry na city. Hulk je vlastně takové něžné a milé stvoření, které se snaží chránit jen svou lásku. A Arwen byla úžasná, jako vždy. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Chytrí mužíci marvelovskí sa znovu do projektu so zelenou obludou pustili, komerčne sa s tým vyhrajkali a ich show komiksovská akčnú mašinériu zanechala.... že Hulk s anjelskými očami nezaúčinkuje, keď mu spoločnosť robí oslnivá hviezda hollywoodska? Priznávam, na obrov ,,transformátorských" to nemá, ale ako komiks je to na zahryznutie. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne prekvapenie. Iked novy Hulk recikluje mnoho zauzivanych a okukanych postupov, je z neho citit i zavan originality a poctiveho pristupu. Tam kde by divak ocakaval podrobny popis experimentu, ktory z Brucea Bannera spravil zelene monstrum, sa dockame len kratuckej objasnujucej videoklipovej sekvencie pocas uvodnych titulkov.. A stopaz, ktoru tvorcovia takto usetrili, vyuzili na detailnejsi popis a predstavenie hlavneho charakteru. Bruce Banner, samotar, skrivajuci sa pred svetom v hufe robotnikov, ktori kazdodenne makaju vo fabrike na limonady.Neda sa povedat ze Edward Norton podal svoj zivotny vykon (predsa len, nebola to rola, kde by sa mohol naplno odviazat), no svoju ulohu splnil skvelo. Tak ako vam v hlave utkvie rozzurene zelene monstrum, tak si zapamatate aj viziabnuteho loosera, trpko znasajuceho svoje prekliatie. Tvorci opisu Bruceovho charakteru venovali naozaj vela a to je velke plus. Tak isto stastne dopadla volba zaporaka. Tim Roth je slizak a sialenec na pohladanie, ba dalo by sa az povedat, ze on je tu hercom cislo jedna. Po efektovej stranke (az na niektore useky, ktore vypadali ako trailer na videohru) sa neda vytknut nic ( romanticka scenka kraska vs netvor je este lepsia ako obdobne sceny z Jacksonovho King Konga). Paradny popcorn, ktoremu z radostou odpustite jeho nedostatky a budete sa tesit, kedy si ho date znovu. (8/10) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když vyletí tržby nad 200, musí na stejnou hodnotu vyletět i tep doktora Bannera aneb naštvaná pistáciová gorila z pralesa Marvel se vrací na scénu.. Tentokrát nepokrytě popcornová a obsahující 2,5 akce, v níž se Leterrier ukazuje relativně silný (final match s Abominationem má sympatickou béčkovou pokleslost), ovšem v civilních a emociálních scénách mně bylo špatně napsaného dua Norton, Tyler upřímně líto. Nehledě na to, že potřebný nadhled zůstal nejspíš schován pod fialovými XXL elasťáky z tržnice v Hatích a v té souvislosti se ptám, kdo si troufne na The Naked Hulk? Oberleutnant Lars VonTrier? Depka z proměn a explicitně se pohupující Banner junior by mohli být jeho parketou.. Po Avengers mohu s klidným svědomím prohlásit, že tu plachost a zranitelnost v protikladu zuřivě zelené destrukce nejlépe zvládnul pan Ruffalo a to nejen proto, že Lou Ferrigno by za kus pizzy prodal i svou vlastní matku.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Do tohoto dne jsem nepochopil proč vlastně došlo k nepochopitelnému remaku skoro nového filmu když už bylo předem jasné, že to dopadne víceméně stejně. Hulk nemá dobrý příběh a nemá v sobě ten potenciál. Na komiksového hrdinu je až příliš vážný a dramatický. Po technické stránce je to naprosto stejné jako u původního Hulka - tedy ohromující celky, nedotažené detaily. Tim Roth tomu dodává potřebnou šťávu, Liv Tyler na okrasu (klasika) a Edward Norton a jeho ustaraný obličej mne rovněž dvakrát neinteresuje. Alespoň že úvodní titulky udělaly pořádný "apgrejt" a za doprovodu rázné orchestrálky je to jedna z mála strhujících věcí, které ve filmu uvidíte. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (105)

  • Téměř všechny scény s doktorem Leonardem Samsonem (Ty Burrell) byly z filmu vystřiženy. (Kubaaa97)
  • Během pronásledování Hulka (Edward Norton) v továrně má Emil Blonsky (Tim Roth) německý plně automatický samopal Heckler & Koch MP5A3. (Kubaaa97)

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama