Reklama

Reklama

L'Homme aux bras ballants

  • USA Man with Pendulous Arms
Animovaný / Krátkometrážní
Francie, 1997, 4 min

Obsahy(1)

Příběh o muži s chapadlovitými rukami, jenž se přes francouzskou ulici dobedhal až do chrámu a pomocí stínů si představoval, že létá. (ČSFD)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nezáživne depresívny, čienobiely, zvláštne animovaný video klip ku hudobnej kompozícii od francúzskeho avantgardného muzikanta a inštrumentalistu Yanna Tiersena. Asi tak by som charakterizoval tento krátkometrážny snímok. Pretože ako kreatívny, samostatný film mi to vôbec nedávalo zmysel. Nevidel som v tom žiadnu myšlienku, žiadnu ideu, nič progresívne. Neobyčajne obyčajný video klip. Pokiaľ si chcete naplno vychutnať filmovú hudbu tohto svojrázneho Frantíka, tak si pozrite "Améliu z Montmartru". ** ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Hlavním plus je dokonalá hudba Yanna Tiersena.. Ovšem i animace jsou nádherné a celé je to takové milé :) Nemohla jsem se ubránit úsměvu, ale nějaký hlubší smysl filmu mi bohužel asi unikl :) ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Hudební doprovod od Yanna Tiersena je asi to jediný co se mi na tomto krátkém snímku líbilo. Obdivuju ho jak může tak skvěle zvládnout zahrát na tolik různých nástrojů. Nejvíce se mi od něj líbí hraní na klavír a harmoniku. Hodnocení 60%. ()

Reklama

Reklama