Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scénář mladé autorky Lucie Konečné je psychologickým příběhem mladé svobodné matky Wandy, která má dítě s ženatým mužem. Jáchym je trenér a všichni tři spolu bydlí na atletické ubytovně. Je to však jen tehdy, pokud Jáchym trénuje, nebo připravuje na závody svého svěřence. Wanda svoji situaci považuje za přechodnou. Věří, že je Jáchym rozhodnutý pro ni a pro dítě. Netuší, že on se na prahu čtyřicítky ocitl v krizi a řeší nejen svůj vztah k oběma ženám, ale i svoji identitu. Vše ale nasvědčuje tomu, že Jáchym na Wandu žárlí. Žárlí i na její přátelský vztah s atletem Danem, kterého trénuje, ale není schopen s ním přirozeně komunikovat. Navíc se zdráhá opustit svoji ženu, s níž dosud báječně vycházel a která se dobrovolně stará o jeho osamocenou matku. Nekonečná neděle vypráví o tom, jak je těžké si přiznat pravdu, a ani ta nás nemusí spasit. Stává se, že milujeme toho, kdo nemiluje nás a my to vůbec netušíme a také se stává, že nemilujeme toho, o kterém jsme se dlouho domnívali, že ho milujeme. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Cesky TV film roku to ne, avsak kazdy mame sve gusto.Zajimavy pribeh s pro mne neocekavanym,prekvapivym koncem.Herecke vykony jsou na patricne urovni, ale ani ony my vsak me oceneni na vice nez dve hvezdy nevynesly. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Taková malá televizní bomba. Scénář je postavený hlavně na zajímavě napsaných postavách a vlastně nikdo není tím, kým se jeví na začátku. Příběh díky tomu působí stále zajímavěji. Všichni herci do jednoho se svých rolí zhostili dokonale a režisérka to celé podtrhla ospalým tempem, při kterém jsem ovšem párkrát málem zapomněl dýchat. Český TV film roku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama