Reklama

Reklama

Carrie 2: Zuřivost

  • Česko Carrie 2 (více)
Trailer

Vítejte na Vysoké škole Bates. Dnes se naučíme pravidlo číslo jedna: buďte vždy zadobře s Rachel Longovou. protože tahle dívka disponuje neovladatelnou smrtící silou! Rachel je další nezvladatelnou studentkou vysoké, která se zde chce za každou cenu udržet. Bohužel je přistižena při skandálním kanadském žertíku zinscenovaném skupinou sexem posedlých teenagerů, který skončí tragicky. Jeden z aktérů, který je policií povolán k výslechu, obviní Rachel z toho, že sama tento šílený žert vymyslela, aby ji veřejně ponížil. Avšak zahrávat si s Rachel je horší, než zahrávat si s ohněm. Je totiž pěkně rozzuřená a disponuje silou, která dokáže obrátit veselou party v šílený teror. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za závěr a sympataka Londona. Zbytek mi lezl na nervy. A hlavni představitelku asi vybrali záměrně tak hnusnou. Každopádně holka mi sympatická nebyla, její osud mi byl ukradeny. Proč vznikají takové filmy? Jen, aby parazitovaly na slavnějších prvních dílech? A kdyby to melo aspoň atmosféru, či náznak te atmosféry. Ono to nemělo nic, označení horor není vůbec na místě. :( ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nemám zrovna rád, když někdo vymýšlí pokračování na něco, co mělo být jen ojedinělé, tedy filmy podle knižní předlohy, ke kterým nebylo napsáno pokračování, ale filmový tvůrci si ho vycucají. Přesto Carrie 2 není nijak špatný film. Postavy jsou sympatické i nesympatické, jak mají být a závěr je docela hustej (některé způsoby smrti jsou fakt dobrý). Takže dobrý. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že byl nějakej horor? mě to teda jako horor moc nepřipadalo, celej film se nic neděj a pak sice přijdou slušný jatka, který mě docela zaujaly(bylo tam hodně zdařilejch nápadů na zabíjení), ale jinak nic, tomuhle bych teda horor neřikal, spíš taková vyvražďovačka s dost stupidním koncem. Nevim proč její schopnosti nebyly víc ukázaný v celým filmu tady jsou jenom občasný náznaky co umí, ale pořádně to rozjede až na tom konci, jinak je to pěkná nuda. Od Stephen Kinga bych čekal daleko lepší a nápaditější horor než je tohle ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film, než popisuje distributor. Četl jsem Kingovu předlohu a zpracování 1 mě zklamalo. Od 2 jsem si nesliboval nic, ale vazbou na 1 příjemně překvapila. Potěšila role Sue (Amy Irving). Naznačení shakespearovského tématu sice zavánělo klišé, ale tvůrci nakonec zvládli natočit celkem koukatelný příběh. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevyčítal bych tomuhle dílku jeho přiživování se na "kultu" Carrie White, kdyby to přiživování se bylo zdařilé. Ale tahle jalová teenagerská vyvražďovačka mě příliš nezaujala. A nová "Carrie" (Rachel) se mi vůbec nelíbila, v její roli bych rád viděl typově úplně jinou herečku. Osazenstvo Racheliny střední školy bylo standardně deprimující - totálně vymaštění chlapci hrají football a totálně vymaštěná děvčata jim k tomu fandí. Ztrapněnou Rachel na večírku jsem vůbec nelitoval. Chtěla být jako ostatní? Tedy dobře jí tak. Scénáristická konstrukce příbuznosti Rachel a Carrie byla "malinko" křečovitá. Mena Suvari jako citově zranitelná outsiderka? No to tedy nevím... Asi jí mám příliš zafixovanou z její role v American Beauty, ale spíš si jí umím představit jako velitelku roztleskávaček. Líbila se mi Amy Irving. Nejzajímavější moment filmu pak byl samozřejmě vyvražďovací závěr. Sice jsem tedy nepochopil, co měl znamenat ten "stigmatický" ostnatý drát objevivší se na Rachelině těle, ale rozbité brýle v očičkách a koule na harpuně docela ušly. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Na konci příběhu je zmíněna King‘s University, což je pocta tvůrci předlohy Stephenu Kingovi. (Terva)
  • Amy Irving si ve filmku zopakovala roli Sue Snell z původního filmu Carrie (1976). (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve městě Charlotte v americkém státě Jižní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama