Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvanáctiletá Riley je doma v San Franciscu se svými rodiči. V tom však na dveře zaklepou potíže – u jejich prahu se objeví chlapec. Dokážou se matčiny a otcovy emoce vyrovnat s tím, že jde Riley na své první rande? (HBO Europe)

Recenze (60)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* jedná se o předfilm nebo doplněk k oblíbenému animáku V hlavě, který jsem ohodnotil slabšími 3 hvězdičkami. A protože jde úplně ve stejném duchu filmu a žádný vlastní nápad nemá a klidně by mohl být jeho součástí, tak to tentokrát ke 3 hvězdám nevytáhne. Zkuste si ho zkouknout třeba tady [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ke skvělému animáku je navíc doplněný ještě příjemný kraťas, který krásně navazuje na to, co jste viděli v celovečerním filmu. Má to pořád stejný humor, který je celkem koncentrovaný, dál si to skvěle hraje s postavami a prostě to baví. Ale je fakt, že podobných kraťasů by se na tom asi už moc udělat nedalo. Ale kdo ví. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl V hlavě, bude možná zmaten z těch koulí v hlavách jednotlivých hrdinů. Kdo viděl ví moc dobře kdo je kdo a k čemu :-). Mně tohle přijde mnohem geniálnější než celé V hlavě. Místo řítících se různých vzpomínek atd.. se mi tam totiž nejvíce líbily náhledy do hlav i mamce a tátovi. Tady je to jen o tom co se jim honí v hlavách, když pro Riley přijde hoch k ní domů... A nahlédneme i do hlavy samotného chlapce :-) Skvělé! * * * * * ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film obstojí jen jako dovětek k celovečernímu filmu V hlavě – a i tehdy spíše jen oslabuje jeho vyznění. Křečovitou pointu očekávaného duelu sice zjemní chvilka manželské sympatie, přesto nemohu potlačit dojem, že jde jen o jednu z bezpočtu možných etud, jejichž humor spočívá jen v analogiích mezi jednáním a vnitřními procesy v režii příliš pravděpodobných postaviček. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

V "žánru" scének "otec je konfrontován s dceřiným možná ani ne klukem" sice asi už navždy budou vládnout Bad Boys 2, ale Pixar tady svůj svět "V Hlavě" dobonusovává (je to strašné slovo, ale "rozvíjí" nebo "obohacuje" by bylo dost přehnané) naprosto trefně. I když jsem si celkem jist, že pro věkovou skupinu dvanáctiletých to asi moc nebude... o něco mladší děti a hlavně rodiče si tu ale přijdou na své. Hlavně když tatík odhalí svou temnou minulost, muhehe. Ne, vážně, vnitřek máminy hlavy opět s přehledem vítězí;) Musíte ale samozřejmě počkat až do konce titulků:) 80% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama