Reklama

Reklama

Vesmírná Scratastrofa

  • USA Cosmic Scrat-tastrophe

Obsahy(1)

Scrat se tentokráte při své věčné snaze ukrýt svůj milovaný oříšek dostane až do vesmíru.
Další z řady krátkometrážních snímků s oblíbenou epizodní postavičkou sloužící jako upoutávka na pátý díl Doby ledové. (korbitch22)

Recenze (39)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jediný dobrý úsek z celé páté doby ledové. Konečně budou už i malé děti informovány o tom, že se celý Vesmír zformoval proto, že Scrat nemohl dohonit svůj oříšek. Kreativní a poměrně vtipná záležitost. Škoda, že to bylo tak krátké. Pokud se chystá další Doba ledová, tak bych ocenil, kdyby se točila celá kolem Scrata. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Přiblblá veverka opět a znovu se svym nenasytnym vořechem tentokrát způsobí vesmírou katastrofu. Koncept se zpočátku tváří mile přiblble, potom nastane zbytečná vesmírná onanie, která začne pekelně rychle nudit. Jako jednohubka potěší a navnadí na příští Dobu ledovou, jen je problém, že jsem neviděl ani tu předchozí. Co tedy z toho vyplývá???? 55% ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

PO několika letech přichází nový Scratův kraťas. Nutno podotknout že tentokrát není ani tak zajímavý, ani tak zábavný jako jeho předchůdci. Vzhledem ke kvalitě čtvrtého filmu, velikonočního spceiálu a tohoto nového kraťasu se začínám obávat i o kvalitu chystaného pátého filmu. Svět Doby ledové začíná být asi vyčerpaný... škoda. 3* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Spíše než humornou stránku, která je samozřejmě přítomná, avšak ne v takové míře jako u starších kraťasů se Scratem, musím ocenit vskutku velkou nápaditost tvůrců, co se (nejen) vzniku sluneční soustavy týká. Plakát jakoby lákal na parodii na Marťana, obsahově je to takový mix vesmírných dobrodružných filmů, nicméně v podstatě jde o další a nadmíru šílený řetězec událostí odstartovaný prehistorickým kryserčákem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že tohle bude katastrofa, ale přesun veverky do vesmíru vlastně není vůbec zlý. Je to místy docela vtipné, je to zase takové nezastavitelné, kdy se pořád něco děje a některé gagy jsou opravdu nápadité. Už mě ale tyhle krátké filmy s veverkou prostě nedokážou dostat, jako kdyby už toho bylo moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plakát k filmu vtipně odkazuje na plakát snímku Marťan (2015), který v kinech promítali ve stejnou dobu, a který se také odehrává ve vesmíru. (pajik)

Reklama

Reklama