Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je brutálně zabit otec policisty Johnny Modinea, ten je rozhodnut za každou cenu dopadnout vraha. Je však vzápětí svým šéfem z případu stažen. Při zapíjení žalu v baru, se Johnny seznámí a časem i zamiluje do půvabné Kathy Connorsové. Netuší však, že se stal objetí léčky. Kathy totiž velice dobře zná tajemného Icemana, který nejenže zabil Johnnyho otce, ale teď chce zabít taky Johnnyho... (5150)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Losangelský policista Johnny Modine ( Brad Davis ) přísahá krvavou mstu za brutální vraždu otce.... Scénář: Dorothy Ann Puzo, Lisa M. Hansen, Moe Quigley a Michael Sonye. Kamera : Thomas F. Denove. Hudba : David A. Jackson ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak ako hlavný hrdina, ani ja som nepochopil dôvod pomsty záporáka, čo je dosť podstatné, lebo to tvorí celú dejovú líniu filmu. No problém nebude vo mne, ale v scenáristoch, ktorí si zjavne dali pred písaním nejaký dobrý matroš a vďaka tomu si mysleli, že to má celé zmysel... Ani s prižmúrením oboch očí nemá. ()

5150 

všechny recenze uživatele

"Zeptej se syna, zeptej se ho v pekle." Iceman____Už když začínaly úvodní titulky a objevilo se... Brad Davis in... střih na zběsile jedoucí policejní auto... COLD STEEL... tak nějak jsem tušil, že tohle se mi bude líbit a taky že jo. Pro takovéhle vymazlené akčňáky 80. let mám holt slabost... Oceňuji zejména akční sekvence s několika explozemi (nej. autodrom), písničkový doprovod, hlášky, příběh a nakonec i zajímavé herecké obsazení - nej. byl Jonathan Banks, jeho Iceman je záporák jak vyšitý.____Pro Sharon Stone byl tohle dobrý odrazový můstek a zdaleka ne ojedinělý. Ke konci 80. let se ještě ukázala v NICO - VÍC NEŽ ZÁKON a ACTION JACKSON, tedy další akčních filmech. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama