Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V Občanské patrole tvůrci již definitivně rezignovali na nějaký smysluplný příběh, film působí jako takový slepenec několika na sobě nezávislých skečů, které sice pobaví, přesto jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že většinu z nich jsem už viděl v dílech předešlých. Týká se to drtivé většiny scén, takže čtverka opět působí jen jako zbytečná vykrádačka, která nepřináší absolutně nic nového, tedy snad kromě návratu legendárního kapitána Harrise. Jde vidět, že sérii brutálně dochází dech, už jen recykluje již několikrát viděné nápady, což mi přijde jako obrovská škoda, neboť herci na to podle mě pořád mají. 4/10. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle uz je jen takova nastavovana kase. Goldthwait je se svym pistenim uz otravnej, z novejch "kadetu" tu neni ani jeden zajimavej, vtipu ubylo a je to tak nejak uz furt to samy. Je sice fajn, ze se vratil Bailey, v prvni svy roli se predstavi Spade a je tu mladicka Stone, ale tady uz to proste zaclo jit do haje, takze se ani nedivim, ze v dalsich dilech se uz Guttenberg neobjevil. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Zase o něco míň originální, zase o něco trapnější. Návrat G.W.Baileyho se vůbec nepovedl, jelikož tímto dílem počínaje se prezentuje jako nesympatický hňup - ta tam jsou skvělé hlášky. Přibylo zase několik zbytečných postav a původní osazenstvo toho už moc nezachrání. Pár slušných fórů se sice najde, ale Steve Guttenberg udělal MOC dobře, že se k dalším dílům otočil zády (na druhou stranu, podobnou roli už nikdy nedostal). ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal u minulého díli. Sestupná tendence pokračuje a já se obávám, že to jen tak neskončí. U tohohle dílu jsem se už moc nenasmál. Potěšil tradičně Tacklleberry, rozloučili jsme se s Mahoneym, který už asi vděl, že to lepší nebude a vrátil se poručík Harris, což bych viděl jako velké plus. Příjemné zpestření přinesla S. Stone. Naopak mě třeba iritovala ta šílená babka. Pořád to nese ten náboj, ale už tomu dochází pomalu ale jistě šťáva... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Další porce lidové zábavy na pokračování z nekomplikovaných 80. let, která se spoléhá především na staré známé Mahoneyho a spol., kteří nám zas a znova neúnavně servírují ty samé provařené gagy. Takže se tu opět všemožně padá, znovu se podíváme do baru Modrá ústřice a nechybí ani záškodnicky použité vteřinové lepidlo a slzák. Ve čtyřce se vrací kapitán Harris, ale bohužel tu naposledy vidíme Mahoneyho, Nogata, Copelanda, Sweetchucka a co je nejhorší - i Zeda (který tu ale aspoň dostal slušný prostor). Film tradičně uzavírá velká policejní akce vrcholící honičkou, tentokrát v oblacích (viz. filmový plakát). Z nostalgie nemůžu jít pod tři hvězdičky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně Proctor (Lance Kinsey) zastaví u veřejného WC a utíká vykonat potřebu. Jeho auto zůstane nastartované, ale když k němu v další scéně o pár vteřin později přijde Mahoney (Steve Guttenberg), tak už má motor vypnutý. (Pulos)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 28,1 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama