Reklama

Reklama

Slzy v dešti

(TV film)

Obsahy(1)

Film je ukázkou vynikajícího hereckého umění slavné hvězdy filmového plátna Sharon Stone, která se proslavila filmy jako Základní instinkt, Někdo se dívá. Americké děvče přichází do Anglie splnit poslední přání své umírající matce. Tu se střetává se synem bohatého muže, který jak se dozvídá, byl milencem její matky. Mezi mladými lidmi vzniká zakázaná láska... (Q FILM)

(více)

Recenze (5)

outofblue 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna je porno pro nesmělé romantiky, jak známo. Záběrů líbání je tu dost, fajnšmekři si přijdou na své. Zaujme taky mixed wrestling se Sharon Stoneovou, kterou její budoucí nápadník hned na úvod přemůže a i pak se k ní chová panovačně a majetnicky a je vidět, že ji chce ovládat i navzdory jejímu odporu. Ale oběma se to tak zjevně líbí, takže vše vyústí do šťastného happyendu a sadomasochistické hrátky v posteli staré dobré konzervativní Anglie můžou propuknout naplno! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romance ve stylu harlekýnek se začínající Sharon Stoneovou v roli dívky, která přijela z Ameriky do Evropy na přání své umírající matky, aby pátrala v její minulosti. V příběhu velké lásky, jehož začátek spadá do válečných let a sahá až do současnosti, se prolínají dvě dějové linie. Ta vzpomínková o válečné lásce rodičů a současná o lásce dětí, takže červená knihovna, podle všech pravidel. Kdo má rád romantické příběhy bude potěšen, kdo je zavrhuje, ať se nedívá. Pěkná výprava, herecké výkony nikterak výjimečné, příběh nikterak originální, ale mi se to líbilo. Film bych doporučila spíše ženám. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Britské romantické filmy mají obecně asi nejvyšší úroveň na Starém světadíle a možná v nich zbývá nejvíce čehosi filmového. Tady však pochopitelně zaujme především prozatím spíše neznámá Sharon, jež má krásy na rozdávání, prodat ji však ještě nedokáže. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo převážně v Londýně. (Terva)
  • Film byl natočen podle stejnojmenné knihy (1985) Pamely Wallace. (Terva)

Reklama

Reklama