Reklama

Reklama

Žena bydlící několik let v lese tajně chovala vlky. Po její smrti šelmy začaly útočit na lidi z nedalekého města. Pouze vnučka po zesnulé má šanci zabránit dalšímu krveprolití. (LIVINGDEAD)

Recenze (9)

Richie4422 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý má od hororu ďaleko ako ja k výhre Lotta, preto sa schováva v kostýme hororovej komédie s malou chybičkou, nič vtipné v tomto filme nie je. Našiel som tu trápnosť, úbohosť, nudu a cecky s vagínou. Neviem, aký mali rozpočet, ale tá baba dala dole nohavičky pred kamerou za málo peňazí. Ale moja chyba, čo iné by som mohol očakávať od niekoho, kto v jednom roku spraví pubertálnu komédiu Bikini on spring break a "horor" 13/13/13, všakže... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Little Dead Rotting Hood“ není skvělý film a jsem si jistý, že většině lidí, kteří se na něj kouknou, se nebude líbit. Mně se ale celkem zamlouvalo, jak tvůrci použili klasickou pohádku, která je zde zachována, do lehce bizarního, ač jednoduchého příběhu o nahánění vlků po lese s rádoby překvapivou pointou. Ale jasně, pořád je to hlavně béčko, které neberu jako vyložený průser, ale jako lehký podprůměr kvůli nic moc trikům. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se v tomto filmu objevuje žena v červeném plášti, nenechte se mýlit. Nejde o žádnou další variaci Červené karkulky (no, i když to trošku zavání), ale Asylum se rozhodlo zplodit další céčkový brak, při jehož sledování zůstane nejednomu divákovi rozum stát. Přitom kdyby si dali trochu více záležet, mohlo to dopadnout mnohem lépe. Dosti netradiční zpracování vlkodlačí tématiky totiž v sobě skrývá i několik celkem slušných pasáží, které nejsou vyloženě špatné. Zvláště fakt, že se v tomto filmu pracovalo se skutečnými vlky, byl poznat na první pohled. Jakmile totiž přišli na řadu digitální efekty, začal se mi zvedat žaludek. Dokud se totiž kamera zaměřovala na samotné zvířata, bylo se alespoň na co dívat. Když však došlo ve druhé polovině na vlkodlačí proměny, nastala hotová katastrofa. Už dlouho jsem neviděl nic odpornějšího. V těchto chvílích jsem měl sto chutí tomu vlepit rovnou odpadní hodnocení, ale to bych tomuto filmu ublížil. Topornost scénáře, množství stupidních dialogů a klasická přemíra klišé samozřejmě nesměla chybět. Bez toho si snad ani filmy od Asylum nedokážu představit. Chcete-li se podívat na tento hybrid Červené karkulky a Wolverina, musíte býti buďto milovníky brakových filmů, nebo společnosti Asylum (ono to vlastně vyjde na stejno). Jinak to totiž pro vás bude zřejmě jen ztráta času. Dá se tu sice narazit na několik světlejších okamžiků, ale těch je tu opravdu jako máku. 30% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Na okraji malého mesta, v ktorom je šerifom Adam (Eric Balfour), žije zvláštna žena Esmerelda Winfield (Marina Sirtis), ktorú prezývajú vládkyňou vlkov. Tá však zomrie za záhadných okolností a v meste prichádza k niekolkým úmrtiam spôsobeným útokom vlkov. Počas osudnej noci sa taktiež stratila Esmeraldina vnučka Samantha (Bianca A. Santos), takže má šerif obrovskú kopu práce. Počet vlčích útokov neustále rastie a nedokáže ich zastaviť ani skupina lovcov. Z ničoho nič sa však objaví hnijúca postava, ktorá všetkých vlkov odstraší. Obyvatelia ešte netušia, že tajomná postava v červenom pláši je ich jedinou záchranou pred krvilačnou svorkou vlkov. - Prvý horor roku 2016 a budem velmi spokojný, keď sa na takejto úrovni ponesie celý rok. O hnijúcej červenej čiapočke som sa dozvedel úplnou náhodou asi pred mesiacom. Keď som však počas úvodných titulkov videl nápis The Asylum, všetka moja radosť sa na chvílku vytratila, pretože toto štúdio je najvýznamnejším producentom céčkových hororov. Little Dead Rotting Hood je však najlepším počinom, ktorý som mal od nich možnosť vidieť. Výrazne tomu napomáhajú aj dve hlavné postavy. Eric Belfour podal mrazivý výkon, ktorý som si zapamätal, v Backcountry a Bianca A. Santos sa objavila v tínedžerskom horore Ouija. Neviem síce, prečo prijali zrovna ponuku od The Asylum, ale tento horor vytiahli na dobrú úroveň. Prekvapivo fungujú rozhovory medzi postavami a nevyvolávajú stále úsmev na tvári, ako to býva u žraločích hororov od tohto štúdia. Z technickej stránky nemôžem nič vytknúť, pretože kamera býva v hororoch od The Asylum tradične dobrá a v tomto horore sa výborne pracovalo aj s hudbou. Sklamalo ma pridanie digitálu, ale aj v tomto smere sa štúdio zlepšilo, pretože často využívalo zábery za digitálnou príšerou, čiže ona na obrazovke nebola, ale na obrazovke bola zobrazená akcia, ktorá sa odohrávala za jej chrbtom. Príbeh sa mi tiež velmi páčil a bolo vidieť, že sa The Asylum konečne rozhodlo vytvoriť horor, ktorý bude pôsobiť aspoň trochu vážne. Keďže ide o prvý tohtoročný horor hviezdičkami šetriť nebudem a pevne dúfam, že rok 2016 bude na hororovej scéne lepší, ako menej výrazný, aj keď vôbec nie zlý, rok 2015. + herec z The Texas Chainsaw Massacre a Backcountry + herečka z Ouija + herec z Finders Keepers + herečka z Finders Keepers ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tak tahle hnijící karkule není moc dobrým začátkem Novýho roku. Co si budem vykládat, Asylum to rozjelo v plné parádě a na celej film stačily tři záběry vlka pořád dokola. CGI na úrovni devadesátejch a na Lil´Romea bych z fleku poslal minimálně tři frajery v bílejch kápích. Takže v podstatě z milosti hvězdu za první vránu 2016. P.s.:jediný co mi utkvělo v paměti je crepsy-creepy sexy, to není úplně špatnej výraz ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama