Reklama

Reklama

Scoop!

Trailer 2

Obsahy(1)

Mijakonodži Šizuka je paparazzi fotograf, kterému mládí už odzvonilo. Jako fotograf je velmi zdatný, jenomže propadl hazardním hrám a má dluhy. Když pracoval v editorském oddělení týdeníku Scoop!, tak dokázal přijít s několika skandálními odhaleními. V současné době ovšem pracuje jako fotograf na volné noze a snaží se získat nějakou skandální fotografii celebrit v „nevhodných pozicích". Mijakonodžo spolupracuje se začínající novinářkou Namekawou Nobi, se kterou se jim podaří pár takových žhavých momentů vychytat. (Zíza)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý, vztahy se hezky vyvíjejí, je fakt, že Šizuku má nakonec každý rád, i když je to tak trochu vůl. Ale každý potřebuje svého vola. Někdo víc, někdo míň. Třeba Nobi, začátečnice u časopisu, který vydává hlavně sólokapry, ta ho potřebuje, aby se z ní stal další „vůl“. Ačkoliv je to solidně zahráno, tak tomu chyběla jiskra, i když se cvakalo o sto péro. Nedokázalo mě to vtáhnout do děje. Nakonec je to asi o tom, že ne po každém z nás musí nutně zůstat něco velkého. Možná si za život jednou štěkneme, ale to je tak vše. A není kvůli tomu nutné brečet, třeba díky nám někdo jiný štěkne dvakrát... Pro mě rozporuplný film, který začne nabírat na obrátkách od chvíle, kdy chtějí vyfotit, jak dnes vypadá vrah čtyř školaček. Což je pozdě, protože to je až za dvěma třetinami filmu. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Neotřelý námět z prostředí bulváru a paparazzi fotografů chytne a nepustí. Rom-com chemie mezi ostříleným veteránem a jeho anti-tezí v podobě neskaženého nováčka je provařená až běda, ale je zde podávána poměrně s lehkostí, která moc neurazí. Scénárista/režisér však jakoby neměl příliš jasno jak na vcelku solidních základech postavit "něco víc" a když už to vypadá, že film jen tak nějak v poklidu spokojeně vyšumí (nemyšleno pejorativně) bez ultra-šokujících twistů či hlubokých myšlenek a charakterových studií, tak autoři filmu tahají z rukávu scény nad kterými rozum logika zůstávají stát. Nebýt této hořké pachutě bylo by to za sympatické čtyři hvězdy. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama