Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taylor Worth (Mark Harmon) je oblíbený moderátor televizní předpovědi počasí, jehož život je jedna bouřlivá milostná pletka za druhou, žádná z nich však netrvá déle než dva měsíce. Jeho nejlepší přítel, Ned (Mark Blum), mu předkládá návrh sázky, která je určitě nad jeho možnosti - že se Taylor nedokáže zasnoubit se třemi ženami (ty vybere Ned) během tří měsíců. První kandidátka (Maria Holvöe) je překrásná recepční u fotbalového mužstva Philadelphia Eagles, která je bedlivě střežena obrovskými až moc ostražitými fotbalisty. Druhá (Madeleine Stowe) je intelektuálská koncertní pianistka, která nesnáší Taylora už od pohledu. Třetí (Lesley Ann Warren) je vdaná. Aby to bylo ještě zajímavější, sází Ned originální obraz Picassa proti Taylorově přepychové rybářské chatě. Ale brzo je mnohem více v sázce než kdokoli předpokládal... Taylor totiž zjišťuje, že život je mnohem víc než jen vyhrávat sázky a balit holky. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (6)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách průměrná romantická osmdesátka, které přes zajímavý, byť trochu bláznivý, námět s vysokým potenciálem chybí patřičný břink. To, že hlavní hrdina, pohrávající si s city tří žen, dostane za vyučenou se dalo očekávat, problémem však je, že jsem Markovi Harmonovi toho lámače srdcí neuvěřil. Jako komedie je tento film navíc slabý. 50% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (PRIMA 2008) = Luboš Ondráček, Harmona dabuje Ladislav Cigánek - Ak chcete vedieť prečo Bellisario prisúdil v NCIS Gibbsovi štyri exmanželky, pozrite si tento film. :-) (9.8.2009) ()

Reklama

VLAN 

všechny recenze uživatele

Sázka díky které mohl vyhrát legendární obraz od Picassa. Jenže během sázky o 3 ženy, se ty 3 ženy spolčí, no 4 ještě se přidá manželka jeho kamaráda, kamaráda se kterým sázku uzavíral. jenže on se do jedné z těch tří zamiloval, do té poslední ale není jednoduché se stěmi dvěma rozejít aby na to nepřišla třetí, navíc když má s tou první těsně před svatbou. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi nápaditý príjemný film. Prvýkrát som ho videla asi v piatich. Odvtedy ho zbožňujem. Dlho som nevedela prísť na jeho meno. Keď ho minule odvysielala televízia radosťou som skákala. Okrem príbehu a hereckých výkonov sa mi páčilo aj vlastne to že príbeh bol rozprávaný hlavným hrdinom. A v najposlednejšej rade Mark Harmon je sexy..100% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama