Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, z kterého čiší život a radost. Někdy je těžké se v té směsici různých postav vyznat, chaos je všudypřítomný a prostoru pro každou jednotlivou postavu málo, ale i tak je potěšení sledovat partu mladých lidí, kteří se možná nemusí milovat, ale přesto jsou okolnostmi nuceni být nejlepšími přáteli. ()

Reklama

r007 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dve dekády stará teenagerská feel good pecka, ktorá mi spravila obrovskú radosť. Hromada sympatických postáv (medzi nimi Liv Tyler a Renee Zellweger v predhviezdnom období) a ešte viac skvelej hudby. Normálne by som si prial nech sa natočí pokračovanie v štýle Clerks. U mňa ešte lepšie než podobný Linklaterov Dazed and Confussed 9/10 Videný Director´s cut ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy odřenější než grungeovsky odrbaný džíny. Věřím, že v devadesátkách to museli lidi žrát, ale dneska to, aspoň na mě, působí tak trochu... trapně. Nevím, možná, že jsem jen zbytečně cynickej, ale v okamžicích, kdy tam začnou všichni tancovat, zpívat nebo nějak jinak trapčit, přepínám do stavu "fuck this shit". Každopádně léta devadesátý byly poslední léta, kdy muzika ještě za něco opravdu stála a vy jste si nepřipadali okradení, když jste za ní ještě platili ;-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Příběh se měl původně odehrávat v rozmezí dvou dnů. Až později byl koncept pozměnen na jeden. (Marek#33)
  • Scény, kde se objevila postava Andreho (ztvárnil ho Tobey Maguire), byly z konečné podoby filmu vystřiženy. (Candid)
  • V roku 2003 vyšlo DVD s názvom "Empire Records Remix, the Fan Edition", na ktorom sa nachádzajú aj predtým nevydané scény, vystrihnuté zábery a mnoho iných špeciálnych bonusov. (U_S_O)

Reklama

Reklama