Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Dialógy sú na jednotku (čiže jednu hviezdičku). Už som takmer zabudol, ako slabo niektoré filmy vyzerajú. Dej som videl asi už v ďalších x filmoch predtým, jednoducho silne originálne Béčko. Predvídateľná vec, kde už na začiatku každej scény viete ako skončí. Záleží už len na tom, či tam bude aj nejaká rádoby vtipná vsuvka. Záporná postava A ide so svojimi kumpánmi B na výpravu proti H(ighlanderovi) a jeho učiteľovi J(aponcovi). Samozrejme nesmie chýbať žena, ktorá vstúpi do deja (čo by to bolo predsa za Béčko bez jednej, či dvoch posteľných scén a vyhrozovanie sa záporáka ženštine?) a navyše je dej celkovo dosť nekvalitne pozlátaný dokopy.... V akom poradí sa budú krátiť hlavy, je snáď jasné. Jedno plus som v tomto filme našiel, je tu veľa "trénovacích scén" a lá Rocky, ktoré sa dajú preskočiť, čiže film rýchlo zbehne. PS: Zaporák ma fakt nudil, ešte viac ako zvyšné časti filmu. Od celkom sľubnej jednotky je to rýchly pád nadol.... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět pokračování, které se nevyrovná jedničce ani o chlup, zato o kousek lepší než superšílená dvojka. Tento díl je prequelem druhého dílu, nebo-li pokračováním jedničky. Toto provedení filmu mi nijak nevadilo, spíš mi vadila suchost a obyčejnost filmu, kde nebyla vůbec cítit vůbec žádná atmosféra a ani napětí. Akce je tu celkem dost a i více než ve dvojce. Dokonce jsou dobré i efekty. Herecké obsazení krom hlavního hrdiny moc nezaujme. Finále slušné. Potěší i menší návrat do Skotska. Škoda té atmosféry, která chyběla a něco více k tomu. Film hodnotím na 45% = ** ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já naopak v tomhle vidím návrat k prvnímu dílu, poměrně chytře naroubovaný příběh na odkazy v jedničce. Vzhled i vývoj filmu jedničce odpovídá. Není to samozřejmě nijak složitý příběh, ale drží pohromadě, a to je podstatné. Trochu se zabýváme osamělostí MCLeoda v průběhu staletí, kolik měl ženských, a že se mu v čase občas opakují. A že miluje Skotsko. Čekal jsem sestupnou tendenci, ale trojka je mnohem lepší než předchozí díl.70% ()

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa neoplatí pozrieť. Ja osobne som to nedokázal dopozerať až do konca. Je to strašný film, ktorý vám ukrojí riadny kus zo života. Banálny dej, otrasný herci a....všetko je tu hrozne. Nuda, ktorá ma už po prvých 15 minútach opantávala bola strašne neznesiteľná. Ako som už spomínal, nedopozeral som tento film, po trištvrte hodiny som to trápenie ukončil. Neodporúčam tento film nikomu, možno tým, ktorým fekálie nevadia... 5% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z podhonocenejch filmů. Zásadní chybou Highlandera 3 je to, že je v podstatě jen horší kopií prvního dílu. Jinak si ale akční fanoušci nemají na co stěžovat. Morahan je talentovanej režisér a film má solidní drajv a i akční scény jsou natočený velmi dobře. Po fimařský stránce je Highlander 3 špičkovej film, kterej nenudí. 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)

Reklama

Reklama