Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reálný film o skupině mladých lidí z části Bělehradu zvané Voždovac. Z doby, kdy v Srbsku kvetla nezaměstnanost a hlavní činností mladých lidí bylo nedělat nic. Současně se tu proplétají tři příběhy. První je o mladíkovi bez práce a bez peněz, který se snaží sbalit krásnou modelku. Druhý příběh se odvíjí mezi dvěma kamarády, kteří jenom leží a nic nedělají na střeše jednoho paneláku. A poslední příběh je taky o dvou kamarádech, kteří se snaží vydělat peníze sázením na fotbal. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

lena60 

všechny recenze uživatele

Penaltovému mágovi Petru Čechovi roste v Premier League konkurence...aneb ta penaltová scéna ve filmu mě dostala do kolen...Skvělá komedie z fotbalového prostředí. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Příjemně praštěnej film, kterej je opět rozdělenej na části. Socan se snaží ulovit fakt nádhernou kočku, která šlape molo a o prachy jí vlastně vůbec nejde. Pak se tam objevěj dva zevloni, co jenom chlastaj pivo a válej se na střeše. Zbytek ansámblu se kouká na fotbal, kde v Premier League chytá jejich bejvalej soused, co se chytil v A-týmu. Byť se film občas táhne, tak to je fajn pokoukání a srbskej humor je svym způsobem jedinečnej. ()

SkupaCorba 

všechny recenze uživatele

Futbal moc nemusím... Ale toto stálo zato.. Aj keď ako len vedľajšia postava, Glogovac ako večne stresujúci taxikár dodal tomu filmu tú pravú srbskú kultúru . Skvelý film. Skvelá Komédia s vtipnými dialógmi a zaujímavými postavami..Nemám čo vytknúť. 100% ()

Reklama

Reklama