Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Strašidelné a mrazivé, bez srandy. Upustilo sa od lacných trikov, pridalo na atmosfére a zapracovalo na príbehu. Ten má hlavu a pätu. Ono je to vlastne taký reštart, ktorý pracuje s desivým zjavením, aké sa znovu snaží dostať medzi živých a tak epidémiou nakazí miestnu mládež. Vysoké horúčky, vypadávanie zubov, podivné chovanie, to sú všetko počiatočné príznaky, aké vedú nakazených cez mŕtvoly za jediným cieľom. Nebyť 2-3 nelogických okamihov a absencie pôvodného Kingového zámeru siaham na plný počet. A to z dôvodu, že som takú brutálnu a napínavú jazdu nečakal, najmä po rozkošne hlúpučkom predchodcovi. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po příšerný trojce jsem si říkal, že už to horší bejt nemůže a je fakt, že čtyřka je o něco lepší. Samozřejmě, že je to už jenom o totálním ždímání námětu, který tak tak stačil na to, aby pokryl první dva díly, ale tohle jsem aspoň neměl chuť každou chvíli vypnout, ale i tak je to zbytečná záležitost.20% ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Boh žehnaj Dimension! Po desivých dvoch dieloch to dostal do rúk niekto poriadny. Výsledok je prekvapujúco úžasný a nie je len relatívne dobrý pri pohľade na ostatné, ale je to skutočne kvalitný horor so skvelou atmosférou a dejom. Nijako to nenadväzuje na predošlé diely, prináša úplne novú mytológiu, ktorá je ale riadne mrazivá. Hlavne pasáž, keď ju staré babky dvojčatá zahalené tmou rozprávajú hlavným hrdinom, vie roztriasť kolená. Nečakane brilantné! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je snad i škoda, že kukuřičná série zaujme hlavně tedy spíš hereckým obsazením dnes již známých (nebo již zapomenutých) jmen (mladičké Naomi to s brokovnicí docela sluší). Tenhle čtvrtý díl není nějak vyloženě špatný, jen je, jaksi, snad typicky devadesátkově, trošku unylý a nijak překvapivě zajímavý. Předvádí solidní jistotu, které snad i prominete fakt, že z celé kukuřičné zápletky v podstatě vybočuje, protože to není o Tom, jenž kráčí mezi řadami, ale pouhé pomstě ze záhrobí (být to natočeno dneska, už vidím ty komentáře, obviňující film z kopírování Kruhu a jiných asijských duchařin). Po těch letech, kdy jsem to viděl naposledy, mě ale docela překvapilo, jak je to krvavé. Myslel jsem, že je to v tomto ohledu skromnější. Jen škoda, že se Naomi nesprchovala, špindíra jedna :-). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama