Reklama

Reklama

Kim Possible: Tajné složky

  • USA Kim Possible: The Secret Files

Obsahy(1)

Kim Possible je normální dospívající dívka. Ve svém volném čase zachraňuje svět, brání zlověstným spiknutím, a přesto všechno je doma včas k večeři. Dnešní úkol: Sledovat Kim Possible, jak se vypořádá se třemi zločinci! (oficiální text distributora)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, ale pripomína to napr. seriál Ben 10, tiež tu (ne)funguje námet o školopovinnom dieťati, ktoré tajne zachraňuje keď nie svet, tak aspoň domovské mesto. Záchranné klišé vynahrádza aspoň silný komediálny rámec, aj keď často prvoplánový. Animácia je jednoduchá, ale ujde, dá sa na ňu rýchlo zvyknúť. Film je zložený z 3 častí seriálu, ktoré naviac spolu nesúvisia. 3D predel s akýmsi škrečkom je skôr trápny. ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak nejdřív špatnou zprávu: Tajné složky nejsou celovečerní film per se, jde jen o soubor tří epizod seriálu Kim Possible. Teď už budou zprávy dobré, protože jde o tři znamenité epizody (plus je na DVD jako bonus i čtvrtá, neméně skvělá). Kim Possible je totiž seriál dost vtipný, i když jde o variaci na "Charlieho andílky o jedné osobě", kdy středoškolačka zachraňuje svět před padouchy. Právě padouši jsou často zdrojem humoru, ale i slovní přestřelky mezi Kim a jejím parťákem Ronem Stoppablem... no, ono je toho zkrátka víc. A tak i když bude Kim zachraňovat svého tátu, vypořádávat se s armádou zmutovaných monster, nebo odhalovat tajný plán na ďábelské disko, rozhodně se u toho pobavíte. A abych ještě nezapomněl - úroveň animace slušná, ale přece jen jde poznat, že jde o seriál. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama