Reklama

Reklama

(Ne)šťastně až na věky

  • USA Happily N'Ever After (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pohádkovém světě vládl Čaroděj a chránil vyváženost mezi dobrem a zlem. Konečně jednou jel na zaslouženou dovolenou a zanechal pohádkový svět v rukou svých dvou asistentů. Popelka sní o svém pohádkovém princi a její přítel Rick jí zařídí pozvání na královský ples, kde se má stát jejím vysněným princem z pohádky. Vše se však odehraje jinak než si přála. Její macecha Frieda se pokusí převzít kontrolu v pohádkovém světě pomocí zla. Popelka však bude bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

habertek 

všechny recenze uživatele

No je to určitě lehčeji stravitelné jak dost podobná slátanina a zprzněnost s otřesnou animací Sněhurka (ne)šťastná až navěky! Ale i tak je to dost podprůměrný animák, který mi připomíná čaj dělaný z už neskutečeně mnohokrát použitého pytlíku... P.S. To snad nemysleli vážně, že má princ delší vlasy jak ,,princezna":D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak já se bavil prakticky od začátku do konce. Postavy my přišly sympatické a hlášky naprosto dokonalé. Příběh taky není špatný. Je pravda že animace není nejlepší, ale to vynahrazují skvěle nadabované postavy Dick v podobě MAmba byl naprosto dokonalý a Patrick"Joe Swanson" Warburton je uplně úžasnej dabér. No já si nestěžuju. ()

Reklama

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pokud se na tuto pohádku budete dívat pohledem dítěte (pokud to jako dospělý dokážete) a nebudete moc hloubat nad dějem, tak se vám bude asi docela líbit. Je to taková oddechovka k mírnému pobavení. Pokud začnete hloubat nad animacemi, zapláčete nad ztracenou šancí všech, kteří se na tvorbě podíleli, natočit v dnešní době něco fakt pořádného. Nicméně na mírně pohodový večer to docela stačilo, i když dnes už od pohádek očekáváme podstatně víc, než to co nám nabídli tvůrci. Hm, no a to je asi tak všechno, co se dá napsat ... ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tohle mi, jak jinak, připomnělo jinej filmek, Ella Enchanted - což byl u mě taky hit. Už při sledování jsem tak nějak tušil, že tohle se těm pučmeloudům z ČSFD určitě nelíbilo, a kdo se jejich názory neřídí, může shlídnout tenhle pěknej filmek. Ne vždycky je vtip skutečně k smíchu, ale nikdy není znechucující - a těch vtipných je víc než dost. Celé je to tak krásně parodicky udělané, že se člověk musí pousmát i nad záměrně příšernými vtipy se záměrně strašným princem, a co je hlavní, po dokoukání (pokud jste tedy film nestrávili vztekáním se nad urážkou svého vkusu) máte hřejivý pocit, že jste viděli něco pohádkového a pěkného. Co víc si přát. Ps: miluju Munka a chci ho domů! :P ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vhodne skor pre mensie deti. To hadam vypoveda o vsetkom, kazdopadne lahko stravitelne nahodne prisediacimi dospelymi. Animacne to sucasnym kinovym animakom konkurovat nemoze ani z velkej dialky, ale to od rovno-na-dvd snad ani cakat nejde... Celkom by ma zaujimalo ako sa popasovali s dabingom, zopar (niekolkokrat zopakovanych) vtipkov vychadzalo len z anglickych slovicok... Cisto btw, Ella mi strasne pripominala Ellen Page z Hard Candy/ V pasti, coz bolo chvilkami dost nemiestne:D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas v americkém státě Navada. (Terva)
  • Film je natočen na motivy několika pohádek bratří Grimmů a Hanse Christiana Andersena. (Terva)

Reklama

Reklama